LUFTA HAR GÅTT HELT UT AV MEG.

Selv om vi har hatt noen avslappende dager på campingen nå så er jeg helt tom. Vi kom hjem i går. Vi rakk og sluke noen brødskiver og et par kaffekopper før vi reiste avgårde igjen. Vi skulle hente et par ting som vi har kjøpt på kjøp/salg sider på Facebook.  Ei gammel trekiste og ei lampe til å ha i kjøkkentaket.  Bilder kommer senere.

Nå sitter jeg her ute på den nye uteplassen vår og prøver å våkne. Er så sliten så sliten. Og i kveldinga skal vi kjøre det siste flyttelasset vårt. Skal få litt hjelp til bæring av den ene sønnen min.  Håper ikke det er en ny depresjon på gang. Kan hende er det bare at jeg har alt for mye hengende over meg med flyttinga.I morgen er det meninga vi skal vaske ut av leiligheten. Vi skal få hjelp til det også. 

Jeg har ringt den nye eieren i dag. Han venter spent på om noen tar leiligheten rett foran nesen på han, med forkjøpsretten. Fristen går ut i morra. Det er datteren hans som skal ha leiligheten og hun ville overta så fort som mulig. Er vi heldige så blir det alt til uka. Og da gjenstår det alt som står i pappesker her. Det skal jo også pakkes ut. Men det får bare ta sin tid. Det viktigste nå er å få ferdig leiligheten og overbragt nøklene. 

#bipolar #psykiskhelse #mentalhelse #psykiskhverdag #depresjon #sliten #leiavogværesliten #flyttesjau #flytting

FAVORITT PÅ GRILLEN

Her er en av våre sommerfavoritter på grillen. 

Nykål og løk/rødløk med et par gode smørklatter og salt. Pakkes i passe porsjoner i aluminiumsfolie. Legges på grillen sammen med hva nå enn du vil grille ellers. Passer godt til det meste. Litt rømme på da den er klar på tallerkenen og du har godt følge til grillmaten. 

dag hadde vi favoritten vår  til flintsteik og kokte poteter.  Litt rømme på potetene også og vi hadde et herremåltid til kvelds.

#tilbehør #grillmat  #sommermiddag #sommermat #grilltips #middagstips #godtno #instafood #matprat #middag #dinner #nrkmat #matglede 

MIDDAG TIL HALV PRIS

Jeg  handler ofte middag og annen mat til halv pris, og derfor blir menyen også deretter. Hvis det ikke går i fryseren da.

I går ble det ei pakke med laksefileter med ferdige grønnsaker i. Den kostet 40,- og med poteter som jeg hadde fra før og en rømme boks jeg måtte kjøpe til kom en middag for 2 på rundt 50,- Og ikke minst : det smakte herlig😊😊

#middag #dinner #middagstips #godtno #instafood #matprat #billigmat  #sparkroner

FLYTTEMIDDAG MED DET MAN HAR

En ettermiddag midt i flyttesjauen vi holder på med MÅTTE jeg bare ha middag. Jeg fant det lille jeg hadde av matvarer her og skulle sette i gang.  Men det ble ikke så enkelt, da jeg oppdaget at det eneste jeg hadde her i det nye huset var en stor kjele, en ostehøvel og et par kniver og gafler. Og matutvalget var heller ikke så stort. 

Det jeg hadde var : 

2 pk kyllingkjøttdeig 

1/2 glass tomatpuré 

1/2 pk spagetti 

 2 sjalottløk 

Noen små sjampinjonger

Litt paprika 

Noen få Cherrytomater fra hyttehagen 

1/4 brokkoli 

 og litt krydder ,olje og margarin 

Derfor stekte jeg det jeg kunne i kjelen først: Kjøttdeig- sjalottløk-brokkoli- paprika- sjampinjong og cherrytomatene i litt olje og margarin. Krydret med det lille jeg fant. Salt, pepper, hvitløkspulver og en krydderblanding fra apoteket( kalkun/kyllingkrydder)

Ostehøvelen fungerte som røresleiv :-/ 

Det gikk da i nøden. 

Da alt var ferdig stekt måtte kjelen tømmes og vaskes før den var klar til spagettikoking .

Og da det var gjort kunne jeg blande alt i kjelen igjen sammen med en tomatsaus av ca 2 dl av det kokende spagettivannet, det halve glasset med tomatpuré og litt av krydderet jeg hadde. 

Så var det bare å blande alt godt sammen og vIps…det ble ei brukandes spagettigryte 🙂

Flaks for oss så hadde vi jammen ketsjup i huset også. 

#middagstips  #rasktoggodt #kyllingkjøttdeig #spagettigryte #godtno #instafood #matprat #middag 

Mye som skjer.

Det har vært travelt noen dager nå. Vi har nesten tømt leiligheten, og da står vi her med alt i esker og søppelposer. Det meste av møbler er på plass. Og i dag pusler jeg litt med gardiner som skal opp og prøver å sortere klær å få de på rett plass i skapene. 

Her er uteplassen vår.

Her skal vi kose oss masse. 

I går gikk dagen rett i vasken. Det ble for det meste senga etter å ha kasta opp natt til i går.  Skikkelig uggen form..æsj!!  Kan hende ble det litt mye noen dager. Med visning av leiligheten på onsdag, salg på torsdag. Og fredag ble det en fight med den ene naboen. Jeg syns hun har vært litt ufin i det siste. Og da hun attpåtil lurte på om hun hadde gjort oss noe, ja da rant begeret over og det ble noe munnhuggeri. Hun sto på verandaen og ropte og jeg sto nede i gården og skrek tilbake.  Sånt liker jeg absolutt ikke. Så det er mulig det også har noe med formen og gjøre.

Lørdag var jeg på jobb fra 7 til 14 og fortsatte med flyttesjau resten av dagen. Søndag hold vi fortsatt på med ordning her. Og på ettermiddagen var jeg på konsert med Odd Nordstoga  i Vatnås kirke sammen med min mor. Det var billetter jeg hadde bestilt for lenge siden så dit måtte vi bare dra. Angrer ikke på det. Det var en morsom og fin konsert i en veldig fin gammel kirke. Men da jeg endelig fikk lagt meg på kvelden kom halsbrannen for fullt og jeg klarte ikke å holde på maten.

I dag er formen heldigvis bedre igjen.

Her er noen bilder av den fine Vatnås kirke.

 

Kjempefin kirke fra år 1665.

Og et ikke fullt så fint bilde av meg med det nye heklesjalet mitt.

Og med det sier jeg god natt fra Sigdal.

Jeg skal tidlig på jobb igjen i morgen.

 

#flytting #konsert #oddnorstoga #kirke #vatnåskirke  #nabokrangel #slitsomt #heklesjal

LEILIGHETSSALG I BOKS.

Da er salget i boks. Hipp hurra!!  

Jeg solgte i går.  Dagen etter visning.Selv om det ble under takst er jeg superfornøyd. Jeg tjente 65.000 mer enn han som solgte i etasjen over for et par måneder siden . Selv om han var kjempeheldig og fikk solgt for takst.  Regnestykket med hva han ga for leiligheten i forhold til meg og hva han har pusset opp for viser at jeg tjente 65.000 mer enn han alt i alt. Jeg har ikke gjort noe som helst i min leilighet siden jeg kjøpte. Og kjøper ville overta så fort som mulig. Noe jeg også sparer på. Jeg slipper dobbel husleie i noen måneder. De fleste som kjøper har jo tre måneder oppsigelse, eller venter på salg av sin egen leilighet eller hus. Det var også en god grunn til at jeg godtok budet.

Jeg er så glad nå. Nå kan vi endelig konsentrere oss om flytting. Og komme oss så fort som mulig vekk fra de påtrengende naboene på begge kanter av utgangsdøra mi.

I Sigdal begynner ennå en ny epoke i livet mitt. Sammen med min forlovede og lille Dino.

Jeg gleder meg.

#sliten #trøtt #leilighetssalg #nyepoke #mittliv #fremtidsammen #love #flytting

 

Så trøtt av medisiner.

I natt har jeg sovet i 12 timer !!! Er det mulig? Eller kanskje jeg ikke har sovet alle 12 timene. Jeg blir så utrolig trøtt av medisinene mine. Jeg får snakke med lege min om det da jeg skal til henne i slutten av måneden.

Men de tar bort noe av aktiviteten min på nattetider da, Jeg kan nok få noen lure ideer etter jeg har lagt meg fortsatt,men jeg er så trøtt at jeg ikke orker å stå opp å sette de ut i livet. Som i natt f.eks var det en ide om å sy min egen brudekjole. Akkurat som det blir noe av. Det meste jeg roter med om natta er bortkastet tid. Men jeg klarer ikke å slippe ideene som dukker opp. De henger seg helt opp.Hadde jeg ikke hatt medisinene  så hadde jeg vært opp i natt og tegna og fantasert om hvordan kjolen skal se ut,og om jeg klarer å sy den.Jeg var helt dårlig på å reise til Stoff &Stil for å se etter stoff som kunne passe. Men det er jo bare tull .Ingen butikker er åpne på natta da hjernen min er i høygir. Og som vanlig er jeg dagen etter så trøtt og sliten etter virksomheten i toppetasjen at jeg ikke orker noe som helst. Altså….bortkasta tid og energi.

Ideen sitter i hodet mitt ennå.Men nå har jeg andre ting som må gjøres. Så antageligvis begynner jeg på en ny runde i kveld da jeg får lagt meg.Hvis  jeg ikke får andre ideer og tulle med. Vi skal nemlig hente nøkkelen til huset vi skal flytte til i dag. 

#bipolar #psykiskhelse #tankespinn #sliten #medisiner #bivirkninger #søvn #tretthet

 

Jeg vant😊

Jeg bare må fortelle om hvordan 100,- ble til 419,- i går.

Det begynte med en snap som kom tikkende inn på tlf min da vi var på vei til Rjukan.  Jeg åpnet den og der var det bilde av en lapp som var levert inn på hestetipp.  Jeg har ikke så god snøring på akkurat det.  Men det har derimot min venninne. Hun har hest, og trener den til løp.  Da den skal starte en gang i tida, skal jeg også bli med på travbanen. Jeg kan nemlig huske at jeg var med min bestefar dit noen ganger da jeg var lita. Og det var skikkelig spennende. 

Ja…. så var det over til snapen igjen da. Jeg rakk ikke å se så mye annet enn at det var en hestelapo og navnet på hesten. Ikke hvilket løp det var eller hvor. Det sto bare at denne er bare nødt til å vinne!!

Så jeg måtte be henne om å sende meg ei vanlig melding, som ikke blir borte før man rekker å lese den. Og der fikk jeg litt mer opplysninger.  Det var ikke mer enn 20 min til løpet skulle starte. Men jeg tenkte at for en gangs skyld skulle jeg jammen satse litt på hest. Jeg rakk innom en kiosk på Rjukan og fikk tegna og forklart så godt jeg kunne hva jeg skulle ha. Så jeg endte med å satse 50,- på bare den hesten. Med 2 rekker kom lappen på 100,- men da kunne jeg vistnok vinne om hesten kom på både 1. eller 2.plass. 

 Så dro vi videre innover Rjukan sentrum og fikk gjort de få ærendene  vi kom dit for.  Jeg lette febrilsk på nettet på tlf min for å finne det løpet jeg hadde satset på. Men jeg klarte ikke å finne det før det var ferdig. Men da derimot, fant jeg resultatlista over de løpene som hadde vært.  Og jeg syns det så ut som den jeg hadde tippa på hadde vunnet. 

Så på vei tilbake igjen stoppet vi ved samme kiosk. Og jeg løp inn å sa jeg trodde hesten hadde vunnet.  Og det hadde den jammen gjort. 

Jeg gikk stolt ut igjen med 419 ,- i hånda.

😊😊

 Og sendte ei mld tiil venninna mi og takket for tipset og pengene😆

#impuls #hestetipp #gevinst #tips #premie #stoltvinner 

HAR FLYKTET TIL CAMPINGEN.

Nå var det virkelig godt å reise fra alt hjemme og på hytta. Det er blitt så mye mygg både ute og inne på hytta, så det er ikke så godt å være der hele tiden. Og hjemme i leiligheten er vi ikke lenger. Fortsatt er vi bare innom der og dusjer og vasker klær. Det er greit å slippe og bli bombardert av spørsmål fra naboene så fort vi stikker nesa hjemom. Litt slitsomt for å si det sånn. Det er vist helt tydelig ikke populært at jeg selger og flytter.

Jeg har pratet med megleren på telefonen i dag.  Angående prospektet på leiligheten.  Og han fortalte at det hadde ringt ei dame i dag som var veldig interessert. Så da er det ihvertfall 2 stk som har vist interesse før visningen. Vi får helt vondt i magen av dette vi.

Her oppe i vogna har vi god plass. Stort fortelt og Tv med masse kanaler.  Vi har ikke annet enn NRK kanalene på hytta og det er ikke spesielt interessant. Og med en Tv i mikro størrelse gjør ikke det saken bedre. Så i sommer har det blitt minimalt med Tv-titting. Ikke at det er så nøye da. Men jammen er det ålreit og kunne sitte og glo litt på skjermen her i vogna. Flykte litt fra alt som skjer nå og i flere uker fremover. 

Her er det en til som slapper skikkelig av på camping.  For her får han nemlig lov til å ligge i senga med oss. Og det er vel ikke vanskelig å se hvem som er kongen av campingplassen her😊

Da sier jeg god natt herfra.Og er jeg heldig får jeg en liten plass i senga jeg også.

 

#campingkos #camping #finneroen #slitenihodet #finskstøver #hundeliv #leilighetssalg #flytting 

Sommerfugler i magen

Nå skjer det ting her. Leiligheten min ble lagt ut på Finn.no i går kveld. Og taksten fikk vi dagen før. Vi holdt på å ramle av stolen. 

Megleren ringte på morran i dag og sa det var ei dame som var interessert alt. Visningen ble satt til neste onsdag. Dette er nesten litt for spennende!! 

Her er hula mi som jeg nå skal flytte fra. Det blir litt rart, men jeg er ikke så nøye på å flytte lenger som jeg var tidligere.  Da jeg ble skilt for mange år siden, flyttet jeg fra huset vi hadde bygget da vi var veldig unge. Vi bodde i det huset i 20 år,og der hadde vi tenkt til å bli gamle med de samme naboene over hekken.  Trodde vi. Men sånn ble det ikke.

Vi ble skilt og det ble flere av de andre i gata også.  Så det ble jo ikke det samme naboskapet der etterhvert uansett. 

Vel,vel…det er mye man drømmer om og har troa på i ung alder.

Den gangen flyttet jeg inn i en liten leilighet.  Og der ble jeg bare noen måneder før jeg flyttet sammen med en annen. Jeg var livredd for å flytte ut av den lille hula mi. Men vi leide et hus sammen og det ble flytting på nytt. 

Der bodde vi sammen i 10 år. Til jeg fant ut at forholdet ikke var helt bra. Vi sto på stedet hvil. Kom aldri så langt at vi fikk kjøpt oss noe. 

Så det endte med at jeg tok saken i egne hender. Jeg fikk kjøpt meg leiligheten jeg nå skal selge. Og der har jeg bodd nå i 2,5 år.

Det var trygt og godt å bo der så lenge jeg var alene. Jeg hadde jo naboene på begge sider av av meg. Og så sentralt og fint som det er der.

Planen min var jo å være alene.  Siden jeg aldri har prøvd det skikkelig.  Jeg ble sammen med den forrige typen min nesten med det samme jeg hadde flyttet ut . Det skal sies at vi kjente hverandre fra før.  Så det bare ble sånn. 

Nå er jeg ikke alene lenger nå heller.  Jeg traff min nåværende kjæreste og forlovede for ett år siden. Og pga at han er harejeger og avhengig av å ha hund blir det flytting nok en gang.  Det er nemlig ikke lov å ha hund i dette borettslaget. Og uansett vil vi trives bedre med litt større plass og litt mer privatliv.

Vi var jo kjempeheldige og har fått leie et helt hus med hage og uteplass. Og der er det lov å ha hund. Vi får tilogmed lov til å lage hundegård der. Om 6 dager kan vi begynne å flytte inn. Det gleder vi oss masse til. 

Så nå begynner ett nytt kapittel i livet mitt enda en gang. Jeg håper og tror at det kapittelet blir bra. At vi kommer til å trives og at vi etterhvert kan kjøpe vårt eget lille hus. Det er drømmen min nå. Det er ikke rart man får sommerfugler i magen 😊

 

#leilighetssalg #spenning #flytting #sommerfuglerimagen #nyttkapittel #nervepirrende