I DAG HAR JEG TENKT TIL Å STÅ OPP

I dag prøver jeg å stå opp.  I går ble hele dagen tilbragt på sofaen med nattkjole og pledd.

Jeg jobbet dagen før. Var på gulvet hele dagen med varepåfyllimg. Skrittelleren sto på 14000 og noe i løpet av dagen. Sikkert litt feil på den, men uansett så hadde beina og kroppen tydeligvis fått nok. Jeg lagde middag da jeg kom hjem og etter det ble det sofaen over natta og i hele går.

Nå sitter jeg med kaffekoppen og kjenner at jeg begynner å våkne. Medesinene jeg tar gjør meg veldig trøtt. Har egentlig lyst til å kutte den ut. Men jeg kjenner jo at jeg har det roligere i hodet og jeg klarer og konsentrere meg mye mer. Så jeg får vel bare bruke den. Legger på meg av den gjør jeg også. Har aldri veid så mye som jeg gjør nå. Og det er ganske irriterende når arbeidsklærne er for trange og jeg skal inn i en brudekjole til sommeren. 

Jeg får prøve å bli flinkere til å gå tur igjen.  Har vært alt for sløv med det også de siste månedene. Så jeg kan vel kanskje ikke bare skylde på medisiner. 

Nei … nå skal jeg hoppe i dusjen og begynne å virke med et eller annet. 

Ha en fin Lørdag dere ute.

#bipolar #psykiskhelse #mentalhelse #psykiskhverdag #sliten#dårligform

 

 

JEG MÅ DELE ET MIDDAGSTIPS MED DERE

Da jeg skulle hjem fra jobb i går begynte jeg å vri hjernen på hva jeg skulle gjøre med farsen jeg hadde tatt opp fra fryseren dagen før.  Det måtte bli noe lettvint.  Jeg var sliten og trøtt. 

Jeg hadde jobbet med å fylle varer i butikken hele dagen og deriblant var det bacon til en rimelig pris. Det var da en lys ide slo meg. Kanskje jeg kunne prøve å lage noen ruller med farse og surre bacon rundt??

Og det gjorde jeg :

Jeg brunet de godt i stekepanna før jeg satte de i ovnen på 200° . Lot de stå det en halvtimes tid mens jeg satte på og kokte poteter og grønnsaker. 

Det ble kjempegodt!!! Verdt å prøve. 

#kos #middag #dinner #nrkmat #gmnwenche #gmn #instafood #matprat #middagstips #godtno #kjøttfarse #farsedeig #bacon

Har tatt på meg noen strikkeoppdrag

Nå er det veldig lenge siden jeg har skrevet her. 

Jeg er litt opptatt med symaskinen og strikketøyet.  Den siste uka er det bare strikking jeg har holdt på med. Jeg har fått bestilling på noen sokkepar, og det syns jeg er veldig morsomt. Jeg får litt mer energi av det. 

Ei dame ville gjerne ha lange sokker til å bruke i ridestøvler.  Det har jeg aldri prøvd meg på før, men det ser ut til å gå fint. Jeg er ihvertfall veldig fornøyd med fasongen på dem. Har ikke mønster så det går litt på feelingen. 

Ellers har jeg økt litt på jobbingen min. Nå skal jeg prøve meg på 50% denne måneden.   Og noe mer enn det blir det ikke aktuelt å prøve før etter nyttår.  Det er masse stress i jobben min i julestria.

De dagene jeg er hjemme prøver jeg å bake brød i tillegg til strikkingen. Jeg har jo fått meg ny kjøkkenmaskin og da er det bare og blande alt i den og sette i gang eltekroken .  Enkelt og greit så lenge jeg ikke skal avgårde. Den står jo bare og hever av seg selv allikevel.                   Nå er det ikke lenge før 2 nye brød skal i ovnen. Det lukter deilig bakst her de dagene jeg har fri. 

I morgen og 3 kvelder fremover skal jeg på  jobb igjen. Og lørdag skal jeg på julebord.  Det skal bli spennende å se om jeg klarer det.  Jeg er fortsatt temmelig utafor etter noen dager på jobb. Kanskje julebordet går dukken. Kan hende går den dagen bare til skjelving og depresjon på sofaen etter 3 fulle jobbedager. 

Jeg prøver ihvertfall.  Så får vi se.

 

#bipolar #psykiskhelse #mentalhelse #psykiskhverdag #strikking #håndarbeid #strikkesokker