Ettermiddagstur i skogen.

Jeg har noen hviledager helt for meg selv igjen. Fredag var jeg ganske tidlig hos legen, og resten av dagen og kvelden var jeg hos min mor.

I går var jeg kun en kjapp tur i butikken med en gang jeg sto opp. Resten av lørdagen gikk med til å se på symesterskapet på NRK TV. Jeg begynte å se et par episoder i dag også, men nå følte jeg at jeg måtte ut å bevege meg.

Det er passe temperatur ute i dag til å gå tur. Det har blåst en del i perioder,  men det var jeg heldig å slapp unna på turen.

Jeg gikk først opp til Blaafarveværket. Der er det ikke lov å ferdes etter klokka 17.00, så det var ingen vits å gå ned på plassen i dag heller. Må være tidligere ute en annen dag.

Planen var å se etter sopp, så jeg gikk en tur innover traktorveien på andre siden av elva. 

 

Det har visst regnet litt i dag, for gress og blader var vått, og det er skoene og buksa mi blitt også nå. Jeg må finne noe tørt å ha på meg.

Jeg fant ikke noe sopp.  Det var for vått og vasse gjennom det lange gresset som skilte traktorveien fra tørrere skog.

Det ble blomster i en vase på den nye uteplassen under vinduene mine i stedet. Det ble koselig. Her kan jeg sitte i skyggen og kose meg når det blir for varmt på verandaen. 

 

Jeg fikk meg en times rusletur i deilig sommervær. Nå blir det en episode til av symesterskapet, før jeg skal lage middag.

HA EN FIN KVELD ❤️

 

Korte dager og lange netter.

Jeg er på den 3. hviledagen min etter en dag i Hokksund på mandag. Endelig fikk jeg gjort unna blanding og steking av karbonader og løk  til min mors 80-års lag i slutten av måneden. Broren min kom ned utpå kvelden, så han fikk  blandet ferdig den andre halvparten av deigen og tok den med seg hjem for å steke resten der. Vi vil ende opp med ca 50 karbonader med løk til sammen.

Jeg var ikke hjemme før over 1 på natta, og siden da har jeg hvilt og hvilt. Jeg er svimmel som ei kråke nå om dagen. Og gleder meg til å få tatt nye stoffskifteprøver hos legen i morgen. Svar får jeg ikke før i løpet av neste uke. Håper virkelig at dosen skal økes enda en gang, så det kan være håp om bedring etterhvert. Hvis ikke skal jeg prøve å pøse på med B-vitaminer. Foreløpig har jeg bare kjøpt en boks med multivitaminer. Ser ikke ut til at det hjelper.

Jeg sliter med å sovne skikkelig om natta. Er nesten inne i drømmeland før det begynner å klø i leggene så jeg må stå opp igjen. Klokka blir både 4 og 5 før det gir seg, og jeg kan legge meg igjen. Da blir det selvfølgelig til at jeg sover godt noen timer utover morgenen og formiddagen. I dag våknet jeg ikke før langt på dag. 

Sulten var jeg ikke før utpå ettermiddagen. Da hadde jeg sittet ute i sola med en kaffekopp i lange tider.

Frokosten ble etter langt og lenge spist ute på “Hellas-verandaen” min. Det var deilig med frisk luft ute blandt plantene mine. 

 

Etter nok en hvil, denne gangen med noen rader på hekleprosjeket mitt, fant jeg ut at jeg ville prøve meg på en rusletur. Det er deilig temperatur hos meg i dag.

Jeg rusla en tur bortover til Blaafarveværket.  Her er det åpent noen timer hver dag nå i sommer.

 

Innen jeg kom meg ut var det allerede stengt. Så jeg fikk klare meg med å ta en titt på dyrene som er på plass nå fra gangveien.

Kanskje ikke så godt å se på bildene, men her er det sauer ute og beiter, og kaniner og høns som holdt til inne i husene sine.

Jeg må gå en tur dit i åpningstiden en dag. Kjøpe meg vaffel og is på en av kafeéene samtidig. En sånn kjempevaffel som jeg spiste da jeg var der sist med en av venninnene mine.

 

ØNSKER DEG EN FIN SOMMERKVELD ❤️

På Jarlsberg travbane.

Jada, selv om det har blitt en pause fra bloggingen igjen, har ikke livet stått stille denne tiden. Prøver å få noen sårt tiltrengte pauser på privaten innimellom, og det har jeg fått sånn nogenlunde til. Sist jeg skrev hadde jeg vært på stranda og kosa meg bok og bading. Dagen etter var jeg og ei venninne, som driver med hest, på Jarlsberg travbane. Det var skikkelig gøy. Jeg kan huske jeg var med bestefaren min på travbanen I Drammen noen ganger da jeg var liten. Da var det stappfullt av folk. Så jeg ble overrasket over hvor lite folk det var på Jarsberg da vi var der.

Men spennende var det uansett. Vi leverte en felles V 75 bong. Som vi tapte på. I tillegg tippet vi på flere av løpene etterhvert. Ikke mer enn 20,- i hvert løp.  Bare for å være med. Vi er ingen gamblere. Vi vant en liten sum i flere løp. Så alt i alt gikk jeg ikke i minus i hverfall.

 

Denne fine hesten vant for meg. Hva han heter husker jeg ikke..hehe.

 

Langt foran de andre inn til mål.

 

Vi kommer nok til å ta en tur til på travbanen i sommer.

Denne helga tok vi en travlørdag hjemme hos meg. Vi tippet og så på løpene direkte på tv. Det ble en del heiarop og skriking innimellom her gitt. Nærmeste naboen var advart. Han hørte nok både når det ble gevist og tap.

Det går litt tid mellom hvert løp, så jeg rakk og løpe til og fra kjøkkenet innimellom og fikk klar en middag til oss til slutt. Spagetti og kyllingkjøttdeig med mozzarella og litt annet snadder.

 

Det ble 2 dager med hygge og spennende travløp på oss I løpet av 2 uker.

I dag har jeg en hviledag, og har tatt meg kraftig sammen for å fullføre dette innlegget som ble påbegynt for noen dager siden.

Noen har etterlyst meg og lurt på om alt står bra til med meg, siden det har vært stille for meg her inne et par uker. Jeg har det for det meste helt fint. Er bare sliten noen dager, og klarer ikke helt å konsentrere om å skrive.

Det var veldig godt å lese at noen faktisk savner oppdateringene mine og lurer på hvordan jeg har det. TUSEN TAKK 🥰 . Jeg skal prøve å komme meg asjour igjen nå.

HA EN FIN DAG ❤️