Har tatt på meg noen strikkeoppdrag

Nå er det veldig lenge siden jeg har skrevet her. 

Jeg er litt opptatt med symaskinen og strikketøyet.  Den siste uka er det bare strikking jeg har holdt på med. Jeg har fått bestilling på noen sokkepar, og det syns jeg er veldig morsomt. Jeg får litt mer energi av det. 

Ei dame ville gjerne ha lange sokker til å bruke i ridestøvler.  Det har jeg aldri prøvd meg på før, men det ser ut til å gå fint. Jeg er ihvertfall veldig fornøyd med fasongen på dem. Har ikke mønster så det går litt på feelingen. 

Ellers har jeg økt litt på jobbingen min. Nå skal jeg prøve meg på 50% denne måneden.   Og noe mer enn det blir det ikke aktuelt å prøve før etter nyttår.  Det er masse stress i jobben min i julestria.

De dagene jeg er hjemme prøver jeg å bake brød i tillegg til strikkingen. Jeg har jo fått meg ny kjøkkenmaskin og da er det bare og blande alt i den og sette i gang eltekroken .  Enkelt og greit så lenge jeg ikke skal avgårde. Den står jo bare og hever av seg selv allikevel.                   Nå er det ikke lenge før 2 nye brød skal i ovnen. Det lukter deilig bakst her de dagene jeg har fri. 

I morgen og 3 kvelder fremover skal jeg på  jobb igjen. Og lørdag skal jeg på julebord.  Det skal bli spennende å se om jeg klarer det.  Jeg er fortsatt temmelig utafor etter noen dager på jobb. Kanskje julebordet går dukken. Kan hende går den dagen bare til skjelving og depresjon på sofaen etter 3 fulle jobbedager. 

Jeg prøver ihvertfall.  Så får vi se.

 

#bipolar #psykiskhelse #mentalhelse #psykiskhverdag #strikking #håndarbeid #strikkesokker

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg