LUFTA HAR GÅTT HELT UT AV MEG.

Selv om vi har hatt noen avslappende dager på campingen nå så er jeg helt tom. Vi kom hjem i går. Vi rakk og sluke noen brødskiver og et par kaffekopper før vi reiste avgårde igjen. Vi skulle hente et par ting som vi har kjøpt på kjøp/salg sider på Facebook.  Ei gammel trekiste og ei lampe til å ha i kjøkkentaket.  Bilder kommer senere.

Nå sitter jeg her ute på den nye uteplassen vår og prøver å våkne. Er så sliten så sliten. Og i kveldinga skal vi kjøre det siste flyttelasset vårt. Skal få litt hjelp til bæring av den ene sønnen min.  Håper ikke det er en ny depresjon på gang. Kan hende er det bare at jeg har alt for mye hengende over meg med flyttinga.I morgen er det meninga vi skal vaske ut av leiligheten. Vi skal få hjelp til det også. 

Jeg har ringt den nye eieren i dag. Han venter spent på om noen tar leiligheten rett foran nesen på han, med forkjøpsretten. Fristen går ut i morra. Det er datteren hans som skal ha leiligheten og hun ville overta så fort som mulig. Er vi heldige så blir det alt til uka. Og da gjenstår det alt som står i pappesker her. Det skal jo også pakkes ut. Men det får bare ta sin tid. Det viktigste nå er å få ferdig leiligheten og overbragt nøklene. 

#bipolar #psykiskhelse #mentalhelse #psykiskhverdag #depresjon #sliten #leiavogværesliten #flyttesjau #flytting

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg