Jeg vant😊

Jeg bare må fortelle om hvordan 100,- ble til 419,- i går.

Det begynte med en snap som kom tikkende inn på tlf min da vi var på vei til Rjukan.  Jeg åpnet den og der var det bilde av en lapp som var levert inn på hestetipp.  Jeg har ikke så god snøring på akkurat det.  Men det har derimot min venninne. Hun har hest, og trener den til løp.  Da den skal starte en gang i tida, skal jeg også bli med på travbanen. Jeg kan nemlig huske at jeg var med min bestefar dit noen ganger da jeg var lita. Og det var skikkelig spennende. 

Ja…. så var det over til snapen igjen da. Jeg rakk ikke å se så mye annet enn at det var en hestelapo og navnet på hesten. Ikke hvilket løp det var eller hvor. Det sto bare at denne er bare nødt til å vinne!!

Så jeg måtte be henne om å sende meg ei vanlig melding, som ikke blir borte før man rekker å lese den. Og der fikk jeg litt mer opplysninger.  Det var ikke mer enn 20 min til løpet skulle starte. Men jeg tenkte at for en gangs skyld skulle jeg jammen satse litt på hest. Jeg rakk innom en kiosk på Rjukan og fikk tegna og forklart så godt jeg kunne hva jeg skulle ha. Så jeg endte med å satse 50,- på bare den hesten. Med 2 rekker kom lappen på 100,- men da kunne jeg vistnok vinne om hesten kom på både 1. eller 2.plass. 

 Så dro vi videre innover Rjukan sentrum og fikk gjort de få ærendene  vi kom dit for.  Jeg lette febrilsk på nettet på tlf min for å finne det løpet jeg hadde satset på. Men jeg klarte ikke å finne det før det var ferdig. Men da derimot, fant jeg resultatlista over de løpene som hadde vært.  Og jeg syns det så ut som den jeg hadde tippa på hadde vunnet. 

Så på vei tilbake igjen stoppet vi ved samme kiosk. Og jeg løp inn å sa jeg trodde hesten hadde vunnet.  Og det hadde den jammen gjort. 

Jeg gikk stolt ut igjen med 419 ,- i hånda.

😊😊

 Og sendte ei mld tiil venninna mi og takket for tipset og pengene😆

#impuls #hestetipp #gevinst #tips #premie #stoltvinner 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg