Så trøtt av medisiner.

I natt har jeg sovet i 12 timer !!! Er det mulig? Eller kanskje jeg ikke har sovet alle 12 timene. Jeg blir så utrolig trøtt av medisinene mine. Jeg får snakke med lege min om det da jeg skal til henne i slutten av måneden.

Men de tar bort noe av aktiviteten min på nattetider da, Jeg kan nok få noen lure ideer etter jeg har lagt meg fortsatt,men jeg er så trøtt at jeg ikke orker å stå opp å sette de ut i livet. Som i natt f.eks var det en ide om å sy min egen brudekjole. Akkurat som det blir noe av. Det meste jeg roter med om natta er bortkastet tid. Men jeg klarer ikke å slippe ideene som dukker opp. De henger seg helt opp.Hadde jeg ikke hatt medisinene  så hadde jeg vært opp i natt og tegna og fantasert om hvordan kjolen skal se ut,og om jeg klarer å sy den.Jeg var helt dårlig på å reise til Stoff &Stil for å se etter stoff som kunne passe. Men det er jo bare tull .Ingen butikker er åpne på natta da hjernen min er i høygir. Og som vanlig er jeg dagen etter så trøtt og sliten etter virksomheten i toppetasjen at jeg ikke orker noe som helst. Altså….bortkasta tid og energi.

Ideen sitter i hodet mitt ennå.Men nå har jeg andre ting som må gjøres. Så antageligvis begynner jeg på en ny runde i kveld da jeg får lagt meg.Hvis  jeg ikke får andre ideer og tulle med. Vi skal nemlig hente nøkkelen til huset vi skal flytte til i dag. 

#bipolar #psykiskhelse #tankespinn #sliten #medisiner #bivirkninger #søvn #tretthet

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg