Mye som skjer.

Det har vært travelt noen dager nå. Vi har nesten tømt leiligheten, og da står vi her med alt i esker og søppelposer. Det meste av møbler er på plass. Og i dag pusler jeg litt med gardiner som skal opp og prøver å sortere klær å få de på rett plass i skapene. 

Her er uteplassen vår.

Her skal vi kose oss masse. 

I går gikk dagen rett i vasken. Det ble for det meste senga etter å ha kasta opp natt til i går.  Skikkelig uggen form..æsj!!  Kan hende ble det litt mye noen dager. Med visning av leiligheten på onsdag, salg på torsdag. Og fredag ble det en fight med den ene naboen. Jeg syns hun har vært litt ufin i det siste. Og da hun attpåtil lurte på om hun hadde gjort oss noe, ja da rant begeret over og det ble noe munnhuggeri. Hun sto på verandaen og ropte og jeg sto nede i gården og skrek tilbake.  Sånt liker jeg absolutt ikke. Så det er mulig det også har noe med formen og gjøre.

Lørdag var jeg på jobb fra 7 til 14 og fortsatte med flyttesjau resten av dagen. Søndag hold vi fortsatt på med ordning her. Og på ettermiddagen var jeg på konsert med Odd Nordstoga  i Vatnås kirke sammen med min mor. Det var billetter jeg hadde bestilt for lenge siden så dit måtte vi bare dra. Angrer ikke på det. Det var en morsom og fin konsert i en veldig fin gammel kirke. Men da jeg endelig fikk lagt meg på kvelden kom halsbrannen for fullt og jeg klarte ikke å holde på maten.

I dag er formen heldigvis bedre igjen.

Her er noen bilder av den fine Vatnås kirke.

 

Kjempefin kirke fra år 1665.

Og et ikke fullt så fint bilde av meg med det nye heklesjalet mitt.

Og med det sier jeg god natt fra Sigdal.

Jeg skal tidlig på jobb igjen i morgen.

 

#flytting #konsert #oddnorstoga #kirke #vatnåskirke  #nabokrangel #slitsomt #heklesjal

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg