Tjaaa…hva skal man si?

Jeg ble ikke akkurat superfornøyd med denne blandinga her. Rabarbra og bark av Or. Fargen ble ikke værst i seg selv, men dersom den skal brukes i samme strikkeprosjekt syns jeg muligens de ble litt for like. 

Den til venstre er den jeg farget i går.  De 2 til høyre ( bare bark av Or ) burde fått mye mer farge. Den fine oransjefargede barken skulle vært knust. Det har jeg lest.  Men jeg skjønner ikke helt hvordan man knuser bark, så jeg bare rev den opp i store biter. Neste gang får jeg prøve å hamre løs på den.

Fargesuppa så ikke så værst ut på fargen egentlig. Ikke til garnfarging i hvertfall..hehe.. Det kunne se ut som fargen på garnet ville bli lys brunaktig eller mosegrønn. 

Vel, vel…den ble som den ble. Kan hende jeg bruker det hespet i et annet strikkeprosjekt, eller overfarger en av disse 2 fargene med noe annet.  Det går også an nemlig.

Og en annen ting. Ingen av disse hespene er beisa med Alun først. Det skulle visstnok ikke være nødvendig med hverken bark eller rabarbrablader.

Det kan nok hende jeg gjør det alikevel for å se om det har noe å si. Den gule fargen jeg fikk med bare rabarbrablader var beisa på forhånd.

 

Siden jeg plukket rabarbrablader i går sitter jeg igjen med stilkene. De har jeg gjemt i kjøleskapet. Så i dag er planen å høste inn enda mer og koke et par kg rabarbra-og jordbærsyltetøy.   Oppskrift finner du HER

Nyt sommerdagen😍

 

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg