Jeg syns surdeigsbrød smaker bedre og bedre jeg. Det har sikkert noe å gjøre med surdeigstarteren som nå har blitt minst 2 mndr gammel, og øvelse gjør mester sies det. Jeg begynner å få min egen rutine på hvordan jeg gjør det nå.
Har kosa meg med 2 store skiver av brødet som ble stekt i går, til lunsj i dag.
Avocado i stedet for smør er godt. Og jeg har blitt veldig glad i Basilikum. Da er det kjekt at jeg fikk satt den ut i Urtekassa mi, så jeg kan gå å plukke derfra i hele sommer.
Akkurat nå er jeg klar for en søndagshvil. Jeg veit det er mandag, men det ble ikke noe særlig hvil i går. Så da tar jeg den i dag med god samvittighet
Fin dag til deg
#surdeigsbrød #basilikum #avocado
6 kommentarer
Ser jo bare såååå godt ut da
Har begynt å spise en del avocdo..godt og skal vist være “sunt”… Ha en fin kveld <3
Veldig godt syns jeg også. Sunt fett
Så deilig med sånt brød altså
Du er flink å lage din egen mat, der er jeg helt håpløs. Litt lite opptatt av det
Men liker å smake andres hjemmelagede
He-he
Takk
Jeg syns det er godt å smake andres mat jeg også
Ser veldig deilig ut, du har skikkelig teken på disse brød nå ja…Godt og lekkert pålegg
Takk
Ja, deilig 