Jeg tok en dag fri fra bloggen

Dagen ble bloggløs i går. Jeg hadde andre ting på lista. Bl.a var jeg hos legen for å sjekke om blodtrykket var bedre med maxdosen av medisinen jeg bruker. Jeg økte til det forrige uke og begynner å bli ganske lei alle målingene jeg må ta hver dag. Heldigvis ser det endelig ut til at det skjer noe i riktig retning nå. Jeg skal fortsette med samne dose i 3 uker til før jeg skal ned igjen til ny sjekk. Og nå skal jeg slippe å måle trykket morgen, middag og kveld. Skal bare ta noen stikkprøver nå og da.

Etter legebesøket dro vi innom min mor. En kaffekopp og noen kakebiter smakte. Og samtidig fikk jeg ENDELIG festet alle trådene på både mannen’s og mine sokker. Mine ble tatt i bruk med en gang. Og det skal jeg si dere ble godt og varmt på bena. Jeg bytta jo bort de forrige jeg strikket til meg selv i en ryggsekk, Så jeg har rett og slett ikke hatt strikkesokker i høst.

Egentlig hadde jeg en plan om å begynne på et nytt par med en gang. Men da jeg kom hjem og fikk spist litt og kokt en kopp kaffe til hver, gikk jeg gjennom posene med garn. Der fant jeg dette. 3 hesper som måtte nøstes opp . En rask runde i toppen, og jeg gikk over til å tenke julegaver. Dermed ble det til at jeg begynte på ei lue til. Skal ikke ha mønster på denne.

Helt enkel og grei.. litt baggy på toppen. Nøster med forskjellige farger på tråden er gøy å strikke med også. Man ser at det vokser uten å bytte til andre nøster og strikke mønster. Da går det fort.

Jeg er virkelig tidlig våken i dag. Antagelig har jeg våknet av at mannen dro avgårde. Han skulle skru på bilen hos en kamerat. Og de er oppe grytidlig begge 2. Så da er det jo bare å begynne tidlig også da.  Det blir nok en kaffekopp eller 3 og “litt” jaktprat først også vil jeg tro😁 Nå satte jeg i gang kaffetrakter’n her også… og oppvaskinen. Da kan jeg sette meg med strikking og frokost-TV ei stund . Det blir en fin start på dagen😁

Ha en fin dag dere andre også😚

10 kommentarer
  1. Velkommen tilbake 🙂 Greit med bloggfrie dager. Vet du hva? Jeg har vært borte fra bloggen i 9 dager! 😉 Har et innlegg igjen i dag. Fikk litt skrivekløe igjen 😉 Ha en fin dag!

  2. Godt å høre fra deg igjen 😊 Tenkte på deg da jeg skrev om en bloggfri dag. Syns det var lenge siden jeg hadde lest noe fra deg. Det er flere det et litt stille fra for tida syns jeg. Håper de dukker opp igjen 😊
   Ha en fin dag du også!

  3. Jeg har masse bloggfri for tiden. Orker ikke blogge så mye. Men kommer nok tilbake for fullt etterhvert. Bare “hviler” litt 😀 Så fint å strikke litt julegaver. Lue er jo fort og greit også 🙂

   1. Jeg har lagt merke til at du har vært mye borte i det siste ja. Det kan være godt med ei pause noen ganger😊
    Jeg tror jammen jeg skal strikke enda ei lue til julegave😊
    Ha ei fin helg 😚

  4. Hørtes ut som en fin start på en dag. Men kjedelig med blodtrykket. Mitt var også for høyt sist, tenker å får det normalt uten medisin. For det var ikke så ille. Lykke til med strikkinga, er greit med slikt nå :).

   1. Jeg begynner å bli passe lei dette blodtrykket nå ja. Gjør noen små tiltak. Men det må nok mer til her. Jeg får ta litt av gangen😊
    Strikking er kos. Holder på med det i dag også😊

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg