Kan ikke huske sist jeg bakte horn..men det skal ikke bli lenge til neste gang i hvertfall😁
Jeg bruker ikke oppskrift til brød og rundstykker. Bare heller mel i det lunkne vannet med olje og salt i til jeg syns deigen ser fin ut. Tror jeg gikk ut fra ca 3-4 dl vann denne gangen. Og da brukte jeg bare halve pakka med tørrgjær også.
Her er deigen ferdig hevet.
Delte den i 2 og kjevlet ut rundinger. Delte hver runding i 4 og la på ost og skinke.
Rullet de sammen til horn og satt de til etterheving over vanndamp fra oppvaskkummen.
Ferdig hevet der også , penslet jeg med egg og drysset over valmuefrø.
Så ble de satt i ovnen på 210°C i ca 20 minutter.
Det ble 8 store og gode horn😊
Ha en fin kveld😙
6 kommentarer
Det er skikkelig godt 🙂 fint å ha med på tur og deilig til kveldskosen. Ser delikate ut.
Tusen takk. Ja det var lurt. Turmat😊
DET så godt ut det!!! 🙂
Takk… mmm… Det var godt ja😁
Ååh nam nam! Jeg elsker fyltechorn så mye jeg ikke kan bake det for ofte for da hadde jeg trilla rundt omkring 😂 Men nå er det lenge siden her også, så tror det blir noen før jul. Dine ble utrolig jevne og fine, mens mine blir som en storfamilie i flere ulike størrelser 😉 Kos deg resten av torsdagen ❤️
Nam, nam :p Dette så kjempegodt ut, og jeg skjønner at det smakte 🙂
Ønsker deg en kjempefin torsdag <3 🙂
Purr, purr, og bloggklem fra Toril og kattene