GOD MORGEN OG VELKOMMEN TIL ÅR 2020

Vi hadde en helt nydelig avslappende nyttårskveld bare oss to og Dino. Har man hund kan man uansett ikke planlegge de helt store utskeielsene. Jeg strikket litt og så på favorittprogrammet mitt (for tiden) på TV. Det gikk flere episoder 😃😃 . Mannen kosa seg med You-tube. Vi holdt ut til klokka 21, før jeg laget årets nyttårsmiddag. Det ble kyllinglår, grønnsaker stekt i panna og surra i fløte til slutt sammen med et par hakkede hvitløksfedd. Og ris som tilbehør. Dette ble andre året uten kalkun. Og nesten samme rett som i fjor. Innlegg HER

 

 

Iskaldt vann til drikke. Det har blitt for mye brus i jula. Så nå kjøpte jeg ikke inn en gang til denne middagen. Syns vann er mye bedre enn brus også jeg da😃 Så ser ingen grunn til å venne meg til brusdrikking. 

Noen, ikke alt for store mål har jeg satt meg for det nye året. Jeg var på badevekta i dag, og som forventet var det et tall som sa “huttetu…SKAM DEG” Så planen er å kutte en del på karbohydratene.  Skal ta det i rolig tempo. Ikke kutte alt på en gang. Har allerede spist to brødskiver i dag. Og det blir også noe i form av makaroni i middagen. Ellers i dag blir det minst mulig karbo. Et forsøk verdt i alle fall. Så får vi se hvordan det bærer i vei, og hva mannen syns om det.  Noen kilo MÅ vekk på oss begge to i løpet av året. 

Vi skal ut en liten tur i dag. Må bevege oss også. Solliv oppfordrer alle til det😀 Om det så bare blir 10-15 minutter, i dag skal jeg ut!

Ellers håper jeg at formen blir noe bedre i dette året enn den har vært i fjor.

Så har jeg et ønske om å sy en del og drive med annet håndarbeid. OG en reise i løpet av året.

Jeg har satt opp et budsjett. Og det er jeg spent på om vi klarer å holde. Rettere sagt…. vi MÅ holde det👍 Nå som begge er uføretrygdet. Da handler det om prioriteringer.  Noen særlig flere mål enn dette vil jeg ikke planlegge for 2020. Jo..forresten..jeg håper å se mer til familie og venner i året som kommer😃 Energi, energi, du er velkommen tilbake❤

Ønsker alle et begivenhetsrikt og vel brukt år👍😃

 

2 kommentarer
    1. God formiddag! Ser alldeles nydelig ut. God og smakfull mat! Håper at helsa blir bedre og at du kommer deg masse ut på tur! Takk for link…Topp altså! Brus drikker jeg lite av Her går det på kaffer og te og vann. Juice drikker jeg heller ikke. Altfor søtt synes jeg..
      Veldkommen til gåskolen i 2020! <3

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg