Her er gårsdagens bakst.
2 grovbrød
12 rundstykker
Og en stor pizza
Jeg brukte av det jeg fant i skap og kjøleskap igjen. Så det ble en blanding med hakkede tomater på boks, en boks kidney-bønner, mais, purre, noen småpølser… og sopp! Jeg fikk lov av mannen til å teste piggsoppen jeg hadde fryst ned. Han er litt skeptisk til soppen jeg plukker. Men akkurat piggsopp skal være trygt etter det jeg har lest meg til flere steder. Og den var god også. Litt mer smak i den enn i sjampinjong, som jeg pleier å kjøpe. Så den skal jeg se om jeg finner mer av😁
Blek piggsopp heter den jeg fant. Og her kan du lese om den.
Jeg har kjøpt meg ei sopp-bok selv, men denne har jeg fått låne av sønnen min.
Den er akkurat passe å ha med ut på tur. Og det er flere typer sopp i den. Min er litt stor å drasse med seg rundt.
I morgen, mens mannen er på trening med Dino skal jeg se om jeg får tatt meg en sopptur igjen😊 I dag forsvant dagen for meg, og jeg er klar for dyna og boka hvert øyeblikk. Det blir tidlig kveld, men så blir sikkert dagen fin i morgen.
Ha en fin kveld og natt😊
#pizza #piggsopp #blekpiggsopp #soppbok
Nam ! Må se å få bakt litt igjen jeg også..hjembakte er jo så mye bedre enn det man kjøper i butikken 😊 Spennende å lære seg litt om sopp da..jeg holder meg nok til å ta bilder av den foreløpig.. God helg 💗
Ja hjemmebaktst er godt😁
Og sopp er så spennende. Jeg har lært meg masse allerede. Leser og leser og studerer bilder og kjennetegn 😊
Herlig innlegg. Du er så flink med mat. God bakst dette. Sopp er jo så godt. Men viktig å lære. Slik du gjør her.
Tusen takk 😊
Jeg kommer nok til å bruke en del sopp fremover. Leser og lærer hver dag.
Veldig bra. Både bakt og lagd pizza, og ikke minst plukka sopp. Godt jobba 🙂
Takk😊
Det er så godt med de dagene man får gjort en del😁