Yngstemann og jeg på tur

Nå er jeg hjemme hos mannen min og bikkja (Esther) igjen. Det ble 3 netter i Hokksund denne gangen.

Før jeg reiste hjem i ettermiddag ble yngstemann med meg og gikk en tur. Kvelden gikk for fort til at jeg rakk tur nr to i går. Plutselig var det mørkt og veldig seint.

Da måtte det bli litt lengde på den vi gikk i dag. Vi gikk ned til elva og tenkte å gå turstien langs den et stykke nedover. Men der vi gikk ned for å starte på den lå hele stien under vann.

Den ligger under vannet mellom trærne her.

Da var det bare å tråkke videre  mellom bakhagen og parkeringa til et par store bygg som ligger i høyde med der vi sto. Der kom vi oss ned på stien tørrskodd, og kunne fortsette den planlagte vandringen.

Det luktet godt av blomstene på disse trærne her. Hegg heter de.

Fine er de også.

Vi gikk et godt stykke nedover. Her nede går det ei bro over til ei lita øy ute i elva. Det går en tursti rundt inne på øya også, men ut dit var det umulig å komme i dag. Begynnelsen på stien på andre siden av broa oversvømt.

Vann er spennende…og litt skummelt, når det blir så mye av det på en gang.

 

Herfra begynte jeg å bli ganske sliten i beina. Pusten var like fin i dag som i går, (med medesin) men kondisen er ikke helt på topp enda. Der er det fortsatt mye å hente.

Vi måtte finne både benker og store steiner som jeg kunne huke rompa nedtpå på veien hjemover. Ikke mer enn et minutt eller to av gangen, men det gjorde at jeg klarte å komme meg hjem til slutt. DA var jeg glad da!

Kartet viste at vi hadde gått 3,8 km på 1 time.

Resten av dagen har det brent i begge knærne, antageligvis har jeg gått både metall og plastikk varmt, den dyprøde ansiktsfargen satt pal i 2-3 timer, minst, og øynene kjennes fortsatt såre og sprengt ut. 

Jeg er veldig glad sønnen min ble med, og at vi klarte en såpass lang runde.  Men det fikk holde med den ene turen i dag. Jeg er nødt til å spare beina mine til en ny dag i morgen. 

Nå er jeg oppe i 29,3 km! 

God natt fra meg😙

8 kommentarer

Siste innlegg