Vi har gått tur i dag.

Min mor og jeg har faktisk gått tur i dag. For ei stund siden fikk hun en rullator.  Hun var ikke så veldig ivrig etter å få den, og den sto der den ble plassert til å begynne med. Men i det siste har hun tatt den i bruk. Brukt den når hun skal hente posten, og etterhvert på små runder i boligfeltet. Den kan hun støtte seg på hvis det trengs, og hun kan sette seg på den å ta en hvil et minutt eller to innimellom. Det er kjekt.

I dag ville hun prøve å gå ned til Hokksund sentrum. Og det gjorde vi. Det gikk fint, med få små pauser.

Her har vi satt oss på det nærmeste torget. Vi er i Hokksund sentrum! Ca 1 km spasertur. 

 

Småfuglene koste seg ved benkene. Det er nok iskjeks eller kakesmuler de spiser.

Vi syns vi hadde fortjent en is vi også, så vi flyttet litt på oss og satte oss i skyggen utenfor kiosken. Det ble nesten for varmt midt i solsteika.

Det er fortsatt sommer her hos oss. I alle fall på dagtid, og det var fortsatt fine blomster på torget.

Etter en skikkelig hvil, og god is begynte vi på hjemveien. For å slippe å gå nøyaktig samme vei tilbake, gikk vi mesteparten av tilbaketuren en annen vei. Da fikk vi ei fin runde i stedet. Det er mer gøy å gå da, syns jeg.

Da vi var vel hjemme igjen, så jeg på telefonen min at vi hadde gått ca 2 km, og at vi hadde vært ute i friskt luft i ca 1 og en halv time. Det var vi veldig fornøyde med.

Jeg laget middagen i dag. Skinkesteik, grønnsaker og poteter. Den har vi nettopp spist nå, og jeg må tenke på å pakke alt jeg har hatt med meg hit ut i bilen. På tide å reise hjem for denne gang.

Ha en fin søndagskveld😚

 

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg