Ut på luftetur med min mor.

Nå har vi all grunn til å skryte litt av oss selv, min mor og jeg. Vi klarte nemlig å bestige dørstokkmila både lørdag og i går. Ikke for det,….hun har faktisk vært flinkere enn meg en periode, til det plutselig dabbet av igjen. 

Hun har jo fått seg rullator i sommer. Den er det et sete på, så det går an å få satt seg ned et minutt eller to når det trengs. Hun har så dårlig pust og vond rygg, så det er liksom ikke bare å ta seg en tur ut når det ikke er benker langs hele veien og få slengt seg ned på.

Rullatoren har gjort underverker, selv om det satt langt inne å skulle begynne å bruke den.

Det er ikke langturer vi har vært ute på. Men vi klarte 1 km begge dagene. Vi vikk frisk luft i kinn og lunger. Og vi var ganske så fornøyde med innsatsen da vi kom hjem og kunne parkere doningen i “garasjen” sin igjen. 

 

Nå gjelder det å holde dette vedlike nå da, hver for oss. Hun ville gjerne ha en sånn app på telefonen sin hun også så hun kan følge med på hvor langt hun går hver gang. Det gir motivasjon det. Vi prøvde å legge den inn. Den samme som jeg har, for da kan vi følge med på hvor langt den andre går. 

Vi plundra med det ei stund, med det kom stadig opp “error”meldinger. Det gjorde det faktisk på min også i går. Så det kan nok hende den ikke ble registrert som den skulle på hennes. Vi får se på det når jeg skal nedover igjen meste gang.

Jeg SKAL over dørstokkmila i dag også.

Ha en fin dag😚

6 kommentarer

Siste innlegg