TELEFONDAG OG VILLA TIL DINO

Ja.. noen dager er telefondager. I dag kan det se ut til at det blir akkurat det. Min datter ringte først. Hun ble nok litt overraska da moder’n var våken allerede😁 Ungene hadde siste skoledag i går og blir dermed hjemme hele dagen. Hun hadde sagt til dem at derfor ville hun ha en fritime til  egentid hver dag.  Og den ville hun bruke til å gå tur helt alene og samtidig skravle litt i fred og ro i telefonen. Hun er kjempeflink til å gå turer. Ungene hadde satt opp ansikter som et spørsmålstegn…hæææ??? En hel time hver dag uten dem?? Er det mulig!!

De er store nok til å klare seg selv  den timen ( 9 og 11 år) , det er bare det at mamma helst skal være tilgjengelig og på plass 24/7. Hehehe… Men min datter er ei bestemt frøken, så det blir helt sikkert som hun har sagt. I alle fall prata vi lenge. Og det var jo hyggelig😍

Imellomtiden kom mannen hjem fra butikken her. Ivrig opptatt med og muligens få hente et hundehus til Dino. ( noe Dino sikkert syns er helt bortkasta. Han har jo både hus, sofa, stoler, dyner og puter og alt som trengs sammen med menneskene sine inne)

Vel.. mannen fikk inn en “kort kom” mens jeg prata med datter’n og jeg forsto at han kunne hente huset med en gang. Dermed forsvant han som et olja lyn med henger’n på slep.  Så da jeg var ferdig prata i telefonen ringte jeg opp mannen for å få mer greie på hva som foregikk og hvor han skulle. Ok.. Så var det i orden. Han kom til å bli borte ei stund. Rakk og plukke opp strikkepinnene, kutte en tråd for å begynne på en annen farge…så ringte det igjen. Denne gangen var det yngstemann som lurte på hva jeg bedrev tida med for øyeblikket. Han kjeda seg litt. Venta på at en kamerat skulle slutte på jobb, så de kunne reise ut og fiske. Det er jo koselig at han ringer moder’n i mellomtiden da😍

Så var plutselig mannen på tråden igjen. Han var fremme og hadde fått huset på en større henger som han måtte låne der oppe. Og ikke bare det. Det ble løfta på med gaffeltruck!! Æhh… det har ikke vi hjemme liksom. Så han kom hjem med et lite(stort) problem på henger’n.

Stolt som ei hane.. problemer er vel til for å løses😁😎

Knoll og Tott må tenke 🤔 og finne en løsning fort. Henger’n må leveres igjen i dag. 

Vi klarte det. Med planker, en vegg i den ene enden, 4- hjulstrekker’n i den andre enden og flere spannsett i hver ende ble den vippa nesten elegant ned. Mens mannen svetta noen liter og jeg hadde søte, svarte prikker dansende foran øynene.

Så her står villaen til Dino nesten på plass der den skal. Og mannen forsvant igjen.

Phu.. Det var bare å få satt seg igjen så fort som mulig. Pusten er tung og pulsen nesten halvert etter at jeg begynte på blodtrykksmedesinene. Jeg snakket med datter’n om det tidligere i dag. Hvilepuls på 53, det er veldig lavt til å være meg. Så hun mente jeg for moro skyld skulle måle etter å ha gått en liten tur. Jeg syns det ble nok bare med den sjauinga vi holdt på med i sta, så jeg målte da jeg satte meg ned. 63 var den.  Da gikk den opp noe da i hvert fall. Ringte henne igjen og fortalte det. Hun syns jeg skulle høre med legen på fredag. Men det kan jo også ta litt tid før kroppen venner seg til medisinen. Hun bruker blodtrykksmedesiner selv. Så hun har erfaring med dette.

Nå venter jeg bare på neste telefon.Det kommer nok flere i løpet av dagen😁 I mellomtiden skal jeg rekke å spise noen skiver.

HA EN FIN FREDAG ❤

 

#hundehus #blodtrykk #puls #dino #familie

 

 

 

 

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg