SVINEFILET MED SMØREOST OG BACON.

Den siste uka har naboen og jeg spist mye god mat. I går kveld laget jeg svin indrefilet med smøreost, purre og bacon. Det er veldig godt syns jeg.  Og det syns visst naboen også. 

Jeg skjærer fileten på langs. (Må ikke dele den tvers igjennom da.) Fyller den med krydder- smøreost og purreskiver, og surrer bacon rundt tilslutt. Legger den i ildfast form og steker den på 200°C i 30-35 minutter.  Lar den hvile litt før jeg skjærer i den.

Med poteter og grønnsaker til blir dette snaddermat.

Middagen ble litt for sent på kvelden til at jeg orket å komme meg ut på tur etterpå. Så i kveld skal jeg ut å gå før jeg lager mat.

Jeg har igjen noe av kjøttet fra i går. Trenger bare et eller annet å fylle på med, så blir restene borte i kveldens middag.

Da får jeg komme meg ut på butikken og en liten gåtur så fort som mulig. Begynner å bli småsulten kjenner jeg. 

 

HA EN FIN KVELD ❤️

5 kommentarer

    1. Svinefilet er godt da 🙂 Dette så godt ut. Jeg måtte sjekke en ekstra gang her, for jeg måtte se etter om du hadde lagt ut noe i utfordringen min med like ulikheter, men da hadde jeg ikke “misset” noe 😀 Ha en fin lørdag <3

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg