I dag har jeg lekt på kjøkkenet igjen.
Resultatet ble en litt spicy fiskesuppe med veldig god smak
Jeg handlet litt på måfå til påsken. Så jeg brukte det jeg fant av råvarer og kryddererier.
- ca 500 g lettsaltet torsk
- 10 små poteter
- 4 gulrøtter
- ca 2 l vann
- 1/4 purre
- 3 knuste hvitløksfedd
- 3 ts salt
- 1/2 ts pepper
- 1 ts timian
- 2 ts persille
- 1 toppa ts ingefær
- 1 ss tomatpuré
- 1 ts chilipowder
- 50 g margarin
- 4 ts sitronsaft
- En liten klype sukker
- 3 øser av fiskekraften som fisken ble trekt i.
Ha poteter og gulrøtter først i vannet. Tilsett resten av indegriensene, og la det småkoke til alt er mørt og godt blandet.
Trekk fisken i en annen kjele i mellomtiden. Da den deler seg lett når du stikker kniven borti,er den ferdig. ( ca 10 min)
Tilsett fisken i biter, og hell over 3 øser av fiskekraften. La det stå og godgjøre seg ei lita stund.
Vi spiste den med flatbrød til
Men hvitløksbaguetter hadde sikkert vært enda bedre
Nam- nam!!
Vel bekomme
#fiskesuppe #torsk #middagsforslag #middagstips #sundtoggodt #sunnmat
1 kommentar
Nam nam… Dette så virkelig godt ut… Bare elsker fiskesuppe i alle varianter… Mmmmm