Spare på strømmen, og strikke litt.

I dag er strømmen dyr, så oppvaskmaskin, vaskemaskin og dusj får vente til i kveld. Da er den en del billigere. Jeg kan sitte og strikke litt ei stund jeg nå. Jeg fikk såvidt begynt på et nytt sokkepar forrige kvelden.

Denne strikkeboka lånte jeg på biblioteket. Her var det mange fine mønstre.

Jeg fant et av de enkleste siden jeg bare hadde kjøpt inn to forskjellige farger på forhånd. Det blir kun noen striper på disse.

Jeg måtte ha på vekkeklokka i dag, så jeg har vært ganske tidlig oppe til meg å være. Jeg hadde time hos frisøren i dag klokka 14.00, og det kom jeg ikke på før i helga. Jeg ville avbestille den så tidlig som mulig i dag. Det var en time vi satte opp sist jeg var der, bare for å ha den klar hvis jeg syns jeg trengte en klipp før neste fargetime. Det trengte jeg visst ikke.

Heldigvis er frisøren min snill og det gikk helt greit å avbestille.

Det var bra jeg var tidlig oppe I dag. Mannen hadde antagelig akkurat reist da jeg kom ned, for det var fortsatt litt varme igjen i vedovnen. Jeg kunne bare fylle den igjen og fortsette fyringa.

Da jeg sjekket dagens strømpriser ble vifteovnen raskt slått av. Det får holde med fyr i ovnen i dag! Mannen har vært heldig og fått kjøpt en god del billig ved i helga, så nå er det bare å fyre og kose seg.

Ønsker deg en fin ny uke😚

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg