Søvnløs natt avsluttet med brownie og is.

Det ble ei lang søvnløs tv-natt på meg i natt. Har nok muligens sovet noen minutter innimellom, men det kjennes ikke sånn ut. Da klokka nærmet seg halv 6 fant jeg ut at  jeg skulle bake. Jeg visste jeg hadde ei pakke med lys browniekake i skapet.  Den var på tilbud en eller annen gang, og jeg tenkte den kunne være kjekk å ha stående på lur.

Har aldri smakt annet enn vanlig mørk brownie før. Denne lyse skulle blandes med bringebær. Jeg hadde bare blåbær i fryseren.

Mannen, som satt på kjøkkenet og hadde tyllet i seg ei hel kanne kaffe allerede, ble ikke lei seg da jeg dukket opp i kjøkkendøra og annonserte grytidlig baking, og blåbærbrownie og is til frokost. Men han kikket forsiktig på klokka og lurte på om jeg ikke heller burde prøve å sove.

– Niks…det kunne gjøres etter “frokost”. Før klokka var 7 satt vi oss inn i stua til en ny episode krim fra Amerika, blåbærbrownie rett fra ovnen, og vaniljeis.

Det var frokosten sin det, på en søndag morgen. 

Etter den og episoden med krim, fikk jeg sove et par-tre timer. Det er på langt nær nok kjenner jeg. Så det blir en skikkelig sløve-søndag dette her. Men det gjør ingenting. Det eneste som står på planen er å sy, og det er da noen timer igjen av dagen selv om jeg må ta en høneblund til.

Nyt søndagen uten stress😚

9 kommentarer

Siste innlegg