Søndag, strikk, og venninnebesøk .

I dag et det søndag og ingenting jeg MÅ. Jeg skal kun slappe av og kose meg med min venninne hele dagen.

Det er deilig temperatur ute nå så jeg tenker jeg bare blir sittende ute å strikke noen runder mens jeg venter på henne. 

Mens jeg strikker på dette prosjektet kan jeg sitte å pønske ut hva det hjemmefargede garnet kan bli til.

Jeg har lyst på ei kofte. Men da må jeg farge mye mer først.  Og fargene blir aldri helt like, så det må bli noe med masse striper og småmønster.

Jeg må nok bare finne et mønster som jeg kan gå ut i fra og gjøre min egen vri på. Det kan bli gøy.

Jeg er litt misunnelig på alle de fine koftene fruensvilje har strikket. Hun har SÅ mange fine, i alle slags farger og fine mønstre. For deg som strikker er det verdt å se igjennom bloggen hennes.

Det er veldig mye annet også som hun holder på med. Mye som er interessant og lærerikt for meg ihvertfall. Hun lager mye godt av det hun har i hagen og det hun finner ute i naturen. Sånt syns jeg er spennende og morsomt å lære mer om.

Jeg skal gå igjennom bloggen hennes en dag å se om jeg finner igjen noen av koftene. Jeg trenger inspirasjon til mønstre.

Eller forrsesten….kjære fruensvilje…hvis du leser dette, kunne du kanskje laget et innlegg med bilder av alle koftene dine?? Det er sikkert mange fler enn meg som som syns de er flotte. 

Vel… Jeg får kose meg med det prosjektet jeg har så lenge.

Ønsker deg en fin søndag😙

6 kommentarer

Siste innlegg