Søndag, bedre temperatur og umulige bikkjer.

I dag har vi slått av gassovnen. Det ble nesten for varmt med alt av varme på. Men så har temperaturen ute vært mye bedre i dag da. Tror den var nede på rundt 6÷ her en periode. Nå nærmer den seg styggfort 10÷. 

Døgnet mitt er fortsatt helt på tyttebærtur. Jeg sovnet ikke før i 6-tida på morgenen i dag. Ble vekket mellom ett og halv to igjen av mannen.

Jeg har klart å få i meg en hel kaffekopp etter en evighet med flying etter bikkjene her inne. Den ene ( Dino ) spinner seg nesten mellom verandadøra for å komme ut. Så er han ute 2 minutter før han prøver å klore seg inn igjen. Da skal nestemann ut. Og da hun har vært ute ei stund er “Dino Desperado” helt i fistel etter å komme seg ut igjen for å undersøke hvor hun har tissa. Der bør det nemlig markeres fortere enn svinnt.

Mannen kom med buldrestemmem sin nå for et kvarter siden, og da ble det stillt her gitt. Nå sover plutselig begge to. Min buldrestemme er det tydeligvis ikke nok futt i. 

Her er bilde fra en dag alle tre tok en 5- minutter på gulvet foran ovnen.

De kan hvis de vil…men det er ikke så ofte det er interessant når jeg er alene med dem.

Vel… nå er det stille her og jeg får skrevet noen ord mens “frokosten” står i steikeovnen. I dag blir det steik. Det lukter himmelsk godt her nå. Magen min skriker etter mat. 

 

Ønsker deg en fortsatt fin søndag😙

 

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg