SOL OG BESØK GJORDE NOE MED HUMØRET

Jeg ble vekket ved 10 -tida i dag. Mannen ringte å lurte på noe. 

Det er mandag i dag og han er tilbake å skrur på en bil som det bare er plunder med. Skruer sitter børr fast, andre skruer knekker og stadig nye feil avdekkes. En evighetsjobb tydeligvis.

Men i helga ble det fri på han. Da har vi hatt besøk av datter’n hans og svigersønnen. Det er greit å ha besøk av noen som slækker’n like mye som oss. Her strør vi oss rundt på sofaen og lukker øynene ei stund hvis vi vil. Ekstra koselig er det jo med flere rundt frokostbordet og middagsbordet syns jeg da. Kanskje de tar et par dager hos oss i påsken også?

Hvis påskeværet slår til kan vi jo starte grillsesongen ute på terrassen. Det hadde vært kos.  Sol, grillmat og strikketøy. 

 

Jeg har sittet litt ute i dag, godt innpakket i nyvasket morgenkåpe og pledd. Slappet av i sola sammen med Dino.

Kjenner sola gjør noe med humøret. Og det har tydeligvis det å ha besøk også gjort.  Følte meg ganske opplagt da jeg sto opp. 

Se her så deilig det er ute. Dino har vært ute mye lenger enn meg. Av erfaring har jeg funnet ut at jeg får vondt i hodet av å sitte for lenge i sola. Antagelig er det det mørket håret som gjør at det blir for varmt i toppen. Får lage meg en solhatt tror jeg. 

Nå har jeg hengt opp klær og begynt å pusle litt på kjøkkenet. Men nå kjenner jeg frokosten kaller i det fjerne. Så det er på tide å velge den før noe som helst annet. Muligens trenger jeg å lukke øynene ei stund etterpå.  Trenger ikke å være alt for tøff. Selv om humøret er på plass😃

Ha en fin mandag😚

6 kommentarer

Siste innlegg