SE HVA JEG HAR FÅTT

I går var vi nede hos min mor og spiste pølser og traff stort sett alle av mine nærmeste. Kommer mer om det i et annet innlegg.  Der er det jo som sagt høner som rusler rundt på plenen,og et stort drivhus som sønnen- og svigerdatteren min styrer med. De bor sammen med min mor. Svigerdatteren min er fra Thailand, og hun er veldig glad i å få ting til å vokse og gro. Spesielt det som er spiselig. Det er derfor det er høner der også . For å holde seg selv med egne egg. Og sønnen min er like ivrig.

Det sto et lite drivhus i plast på utsiden av det store. Det bare sto der helt tomt. Og jeg spurte om de ikke skulle bruke det til noe. Det skulle de ikke , så jeg kunne bare ta det med meg hjem hvis jeg ville. Om jeg ville?? Jeg ble kjempeglad . Veninna mi hadde tidligere på dagen vist meg et helt likt som skulle gis bort på Facebook . Men jeg hadde desverre ikke mulighet til å hente det i går. Så snakk om flaks… Jeg fikk et allikevel 😊

 

Og ikke bare det. Jeg fikk med 3 frøposer også. Antagelig kjøpt i en Asiatisk butikk. De hadde nettopp sådd og hadde flere pakker igjen.

Dette blir spennende. Nå skal tomatplantene snart få flytte inn i nytt hus. Men jeg tror jeg venter noen dager til med å så frøene ute😊

Mens jeg var inne å skrev nå fikk jeg plutselig høre at Dino var ivrig opptatt med ugang ute.

Han skulle vist så han også. Korianderfrøene var åpnet og lå strødd utover😣 men han hadde ikke klart å tømme ut alle. Hvis han har spist noen så håper jeg det er hele planter innen de kommer ut igjen, det kunne han hatt godt av. Siden han skal klå på alt det jeg holder på med.

#veksthus #tomatplanter #frø #dino #finskestøver

 

 

 

10 kommentarer

Siste innlegg