SÅ HAR VI JUKSA LITT

I dag prøvde vi denne her, mr Kenwood og jeg. Siden den sto i skapet og jeg ikke er helt i slaget. Som regel blander jeg sammen mel og alt selv.

Jeg tok mellom 1-2 dl ekstra vann og brukte ikke tørrgjær, men vanlig gjær i stedet.  På pakken står det at man skal ha mel og gjær i bollen først.  Jeg gjorde motsatt. Vann og gjær. Så helte jeg den ferdige melblandingen i bollen , og satte mr Kenwood i sving. Jeg fulgte med etter hvert som han jobbet og fylte forsiktig på med mer mel  (hvetemel) til jeg syns deigen ble passelig.

Her er resultatet:

Tok en liten smak nå. Og de er godkjent. Luftige og fine😊

#brød #havrebrød #brødbakst #juks #godtbrød

 

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg