RØKT SVINEKAM.

Denne uka er det tilbud på røkt svinekam på Spar. 59.90 pr kg. Tilbud må benyttes, så i dag ble det svinekam til middag.

Jeg var trøtt og sliten etter mye “skal bare” i dag. Men jeg var så lur at jeg  også “bare” fikset middagen klar til å gjøre seg selv ferdig i ovnen, før jeg la meg nedpå.

Det går fort å dele poteter, gulrøtter og kål i biter. Jeg gidder ikke å skrelle potetene. Skallet er både spiselig og sunt. Litt olje i bunnen på et ildfast fat, og en dæsj rundt på toppen sammen med salt. Så er det klart til og settes i ovnen. Jeg la folie over så det ikke skulle svi seg, mens jeg slappet av.

Ovnen setter jeg som oftest på 200°C. Det går fint til det meste. I en annen form fikk svinekammen plass. (Den var på litt over kiloen.)

Da det hadde gått godt og vel 1og 1/2 time, og jeg hadde beveget meg ut av sofaen og rørt litt om på potetene og grønnsakene en gang eller to, var alt ferdig. Steketermometeret varslet da kjøttet hadde fått kjernetemperatur på 74°C. 

Noen ganger er det godt med middag som stort sett passer på seg selv. 

Kjøp deg en svinekam til helgemiddagen  og kos deg. 

Fortsatt fin kveld ønskes rundt i alle hjem😚 

#røktsvinekam #svinekam #middagstips #instafood

6 kommentarer
    1. Svinekam er god mat.
      Og greit med noe som passer seg selv i ovnen.
      Riktig så godt såg det ut.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg