Det er utevær i dag også. Jeg har både rabarbra og gressløk som venter på å bli til noe. Så i dag har jeg først å fremst kokt en liten porsjon rabarbragrøt.
Jeg husker min får spiste det mye i løpet av sommeren. Iskald rabarbragrøt. Om han hadde melk eller fløte på kan jeg ikke huske.
Jeg tror ikke jeg likte det den gangen. Nå vil jeg gjøre et nytt forsøk. Noe bør den jo brukes til.
Her er det du trenger til 4 porsjoner:
400 g ferdig renset rabarbra
5 dl vann
1.5 dl sukker
2,5 ss potetmel
og en liten skvett vann til
Rabarbraen kuttes i små biter. Hell over vann og sukker, og la det koke noen minutter til rabarbraen er mør.
Bland potetmel og litt vann i et glass med lokk. Rist god, trekk kjelen av platen og hell potetmeljevningen forsiktig i mens du rører om i kjelen. Gi den et lite oppkok igjen. Og så er den klar til å settes til avkjøling.
Ha gjerne på melk eller fløte, ved servering.
Det ble slettes ikke værst dette her.
Så da vet jeg det.
Ha en fin sommerdag😙
#rabarbra #rabarbragrøt #sommer #sommermat
Mmm, sommer minner! 😀 Rabarbragrøt er kjempegodt, også om man blander rabarbra og jordbær sammen! 🙂
Ja jeg har skjønt at rabarbra og jordbær passer godt sammen😊
Tenkte jeg skulle prøve det også😃
Jeg husker ogcrabarbragrøt fra min barndom. Var ikke min favoritt da.
Hehe.. nei ikke min heller. Men nå smakte faktisk godt😃
Rabarbragrøt og rabarbrasuppe SÅÅÅÅ godt 🙂
Det var ikke så værst det nei😃
fekk lyst på rabarbra:-)
Rabarbra og en kopp med sukker😊 Barndomsminner 😃
Nam, nam 😍😊 Rabarbragrøt husker jeg min mormor laget, og det var kjempegodt.
Tusen takk for at du deler oppskriften 😊
Ønsker deg en kjempefin søndag ❤😊
Purr, purr, og klem fra Toril og kattene
Ja det var godt. Jeg skal lage det flere ganger😊