Ørret og høner.

I går var yngstemann og kameraten hans ute og prøvde en ny kano de hadde fått tak i. Jeg trodde de bare skulle ut for å teste den, og jeg syns de ble litt lenge borte.

Middagen var ferdig og jeg og min mor spiste mens vi venta på yngstemann. Han hadde sagt han ville ha middag. Men vi hadde ikke satt noe klokkeslett.

Han hadde så flaks at da han endelig dukket opp var maten fortsatt ikke blitt helt kald. Han slukte en diger porsjon mens hendene skalv fordi han var så sulten. Frokosten  var hoppet over.

Sånn går det når man blir opptatt av andre ting som er mer gøy enn å spise. De hadde nemlig med seg ei fiskestang, og den måtte prøves fra kanoen.

De kom hjem med 2 ørret, som jeg måtte rense. Det hadde de liksom ikke tid til. Men jeg klagde ikke på det jeg altså.

 Både jeg og min mor syns det er godt med nystekt ørret på skiva. Så her blir det loff og ørret til frokost. Yngstemann er også glad i det, mens kameraten hans er veldig glad for å bli kvitt fisken han absolutt ikke liker..hehe.

Her ligger de klare til steking…nam-nam.

Seinere i dag har disse to gutta tenkt seg på tur til Tinn Ausbygd. Der vi har hatt campingvogn i alle år. Min mor sin vogn står der enda, så de skal låne den. Jeg har gitt meg med campinglivet der oppe nå.

Det er bare det at yngstemann er både hønsevakt og hundepasser, mens eldstemann er i Thailand. Hunden skal være med dem på tur, men så var det hønene da. Hvem tror du må bli her og passe dem ? Jo, det er meg.

Så hvis de kommer seg avgårde i dag (planer kan endres fort her i huset), er det uvisst når jeg kommer meg hjem igjen. 

Her er hønen Agda ute allerede i dag.

Hun løper etter alle som beveger seg ute på plenen. Hvis noe skal plantes er hun der med en gang og sparker og graver. Og da jeg smakte på stikkelsbæra, sto hun og hoppet opp for å få tak i hun også. Hun tar seg gjerne en tur opp på tersssen også hun, når vi spiser der ute.

Så hvis de kommer seg avgårde i dag er det uvisst når jeg kan reise hjem igjen. Det gjenstår å se hva som skjer utover dagen. 

Vel,vel, nyt sommeren ♥ 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg