Oransje og grønn middag

Her en dag fikk jeg en idé fra Instagram. En middag som så enkel og god ut. I går lagde jeg den sånn jeg ville ha den. Jeg leste nemlig ikke oppskriften.  Bare så på bildet😊 Og det ble veldig likt på utseende.

Dette er en kjøttdeigblanding med mye grønt i, og et lokk av søtpotetmos bredt pent over.

Oransje og grønt… herlige farger 😃 Dette brukte jeg:

1 pk kjøttdeig

1/4 løk

2 fedd hvitløk

3 store sylta grønne cherrytomater

1 pose babyspinat

1/2 pose frosne grønne erter

salt pepper og chilipowder etter smak

Stek litt på løken og tomatene før du har i kjøttdeigen og bruner den nesten ferdig. Så kan du fylle på med resten av ingrediensene og la det surre til kjøttdeigen er ferdig stekt. Søtpotetene koker du i skiver. Når de er ferdig kokt heller du av nesten alt vannet. La bittelitt være igjen i bunnen. Mos de med stavmikser og ha i salt, pepper og hvitløkspulver.  Legg kjøttdeigen i en ildfast form, og bre søtpotetmosen over. Nå er maten ferdig.

 

Jeg hadde den litt i ovnen bare for å holde den varm til mannen kom hjem. Denne retten kan du fint lage ferdig dagen før.  Så har du middag på noen minutter i en travel hverdag. Sett den bare i ovnen sammen med f.eks baguetter som tilbehør😊

Velbekomme😃

 

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg