Oransje og grønn middag

Her en dag fikk jeg en idé fra Instagram. En middag som så enkel og god ut. I går lagde jeg den sånn jeg ville ha den. Jeg leste nemlig ikke oppskriften.  Bare så på bildet😊 Og det ble veldig likt på utseende.

Dette er en kjøttdeigblanding med mye grønt i, og et lokk av søtpotetmos bredt pent over.

Oransje og grønt… herlige farger 😃 Dette brukte jeg:

1 pk kjøttdeig

1/4 løk

2 fedd hvitløk

3 store sylta grønne cherrytomater

1 pose babyspinat

1/2 pose frosne grønne erter

salt pepper og chilipowder etter smak

Stek litt på løken og tomatene før du har i kjøttdeigen og bruner den nesten ferdig. Så kan du fylle på med resten av ingrediensene og la det surre til kjøttdeigen er ferdig stekt. Søtpotetene koker du i skiver. Når de er ferdig kokt heller du av nesten alt vannet. La bittelitt være igjen i bunnen. Mos de med stavmikser og ha i salt, pepper og hvitløkspulver.  Legg kjøttdeigen i en ildfast form, og bre søtpotetmosen over. Nå er maten ferdig.

 

Jeg hadde den litt i ovnen bare for å holde den varm til mannen kom hjem. Denne retten kan du fint lage ferdig dagen før.  Så har du middag på noen minutter i en travel hverdag. Sett den bare i ovnen sammen med f.eks baguetter som tilbehør😊

Velbekomme😃

 

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg