På søndag hadde vi besøk og grilling her. Gjestene vil gjerne ha ris og bearnaise-saus til grillmaten, så da ble det det denne gangen også. Sammen med en salatblanding og potetsalat pluss pølser, koteletter og svinefileer hadde vi bordet fullt.
Så i går tenkte jeg at vi måtte bruke alle restene som var igjen. Jeg blandet risen og salaten og la i folie. En smørklatt i bunnen ,så masse ris, litt salt, salatblandingen med en skvett olje over og til slutt ris på toppen og en ny smørklatt. For sikkerhet skyld brukte jeg dobbelt med folie.
Dette lå på grillen ca 15-20 minutter (tror jeg) siden det var såpass mye i pakkene. Da ble det seende sånn ut
Et par koteletter og pølser var også igjen, så de ble grilla de også. Beaenaise-sausen fikk en runde i microen, og dermed var restene brukt til et herlig måltid
Da ønsker jeg alle en god dag.. og en god middag
#grilltips #grillmat #grilletris #grilletsalat #sommermat
Det var en fin bruk av restene ja, ser godt ut

Jeg er ikke så flink til å bruke rester, så jeg forsøker å beregne akkurat når jeg lager middag
Nam, nam
Lurt å bruke det man har..og det her smakte nok bra ja
Klem og fin kveld til deg <3
Ser delikat ut. Og mettende. Viktig å bruke opp rester som du sier. For det blir et helt nytt måltid på en måte.
Det så godt ut da
Og lurt å få brukt alt
Smart “gjenbruk” 
Rester må spises opp, man kan ikke kaste god mat. Min bestefar brukte si “heller skal buk sprengast en god mat skal slenjast”, synes det er et eitrande godt uttrykk
Å hjelpe meg så godt det der så ut, spesielt nå som er er skrubbsulten og snart skal lage middag
Mye godt man kan putte på grillen.