NÅR MAN TRENGER HAGE/BADE-SHORTS

Bikinien er ikke i bruk i år. Ikke når jeg bader heller.  Så da trengte jeg en shorts til  å bruke i hagen, og til å bade i.. De jeg har er tykke og tunge. Jeg trengte en helt enkel en i tynt stoff.

Nå var det ikke tid til å tenke og lure før jeg begynte å klippe ut i et stoff.  Det er varnt NÅ !

Jeg brukte et dynetrekk jeg fikk her en dag. Et som sønnen min ikke ville ha lenger. Ferdig vasket og klart til gjenbruk. 

I går…nå ble det plutselig dagen før der igjen. Vi dro av gårde midt i innlegget mitt her, og kom ikke igjen før halv 2 i natt, men altså, da strøk jeg stoffet før jeg klippet ut mønsterdeler etter en av shortsene jeg har.

Jeg rakk å sy den ferdig og få den på meg, før mannen dukket opp og var klar til å reise videre med en eneste gang i går ettermiddag. En selfie med den nye shortsen rakk jeg også å få tatt.

Håret er ikke like rett etter dukkerten jeg hadde dagen før som du ser. Nyfrisert og med strikk i håret klarte jeg likevel å få vann i noe av det. Jeg må vist til med rettetanga igjen.

Gjenbruk er i hvertfall smart. Jeg fikk en lett og luftig shorts i stoff som tørker fort etter bading.  Mye bedre å jobbe i hagen med også enn de som er i tykkere stoff.

 

 

Ha en flott sommerdag😚

 

#syselv #syglede #sommerklær #gjenbruk #søm

 

6 kommentarer

Siste innlegg