NÅ GÅR DET RUNDT OPPI HODET TIL MOR.

Ja, det gjør det faktisk.  Ny julesang : Nå går det rundt oppi hodet til mor, hodet til mor, hodet til mor …… osv…

Jeg plundrer med å våkne i dag, og det er sikkert masse jeg skulle gjort. Jeg vet bare ikke helt hva, hvem , hvor???

Nå har jeg kloret ned ei liste. Gule lapper er kjekt. Og jeg har satt på maskinen med juleduken som ikke så helt pen ut etter forrige middag. Jadda, her går det unna. Jeg trenger mer kaffe, et par paracet, å prøve å få søvnen ut av øynene. Sovna ikke før over halv 4 i natt. Selv om jeg var på jobb i går.

Der var det galehus, som forventet. Full fart i alle  kasser og et trøkk uten like. Armen virket som den skulle  og er ikke blitt noe verre etter gårsdagens herjinger i krigssonen.

Når man ikke sovner før det nesten er morgen for “normale” folk er det absolutt ikke lett å stå opp igjen innen rimelig tid.

Jeg må en liten tur i butikken, men mannen min må bli med. Må ha litt bærehjelp til melk og brus. Han dro ut på jakt i det jeg var i ferd med å sovne. Og nå tar han seg en dubb. Døgnet her er helt på halv tolv.

Så før vi har vært i butikken får jeg ikke begynt å koke grøt til riskremen. Må ha melken i hus først.

Så er det å finne ut hva man skal ha på seg i morgen da.  Siden livvidden er blitt ganske så stor må det vel bli det jeg sydde til julebordet. Det får jeg i det minste puste i. Og mannen har alltids noen skjorter å velge i og dressbukse som var ny til bryllupet.  Foresten har vi 6 mndrs bryllupsdag i dag. High five til oss!!!

Litt mer kaffe nå. Så får jeg se om juleduken er  klar til å henges opp.  Ta opp medisterkaker og julepølse fra fryseren og få på meg noe annet enn pysj. Vekke mannen og ta turen i butikken.

Julemiddag blir det i morgen uansett hva jeg får gjort og ikke.

GOD JUL.

 

#stress #julestri #jul #hurramegrundt

 

 

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg