Nå er jeg sliten og trøtt.

 har jeg holdt meg stående og gående litt vel mye de siste 3 dagene kjenner jeg. Her blir det nok en tidlig kveld.

Jeg har jo hengt over fargegryter i flere timer både i går og dagen før. Rørt i grytene, og løpt ut og inn for å passe på temperaturer. Heldigvis fikk jeg kjøpt meg et nytt steketermometer før jeg begynte med prosjektet. Det varslet hvis temperaturen ble for høy. Så jeg slapp å stå der absolutt HELE tiden. Men det var ikke mange minuttene av gangen jeg turdte å gå i fra uansett.

Rabarbrablad fargebad.

 

Og røde og oransje kanelslørsopp. 

 

I dag har vi hatt besøk. Jeg fikk vite i går, etter at jeg hadde satt i gang med alt garnet mitt, at de skulle komme. Så her ble det butikktur og innhandling av et par ferdige kaker før de kom.

Altså endel ordning og tråkking i dag også. Det virker kanskje ikke så mye, men når jeg har brukt meg opp endel på forhånd, så merkes det godt.

Når det kommer folk som ikke er her så alt for ofte, er det greit å prøve å se ut mest mulig som folk selv også. Altså litt ekstra tid på stylingen. 

Å handle er tråkking og tenking. Selv om jeg tenkte meg mest mulig ferdig og skrev handlelapp før jeg dro.

3 stappfulle poser ble det. Det er tross alt helg, og jeg får besøk i morgen også. De skal pakkes ned i butikken og ut igjen så fort som mulig da jeg kommer hjem.  Det er nemlig en hel masse varmegrader hos oss om dagen.

Så skal det ordnes kaffe og te-vann, dekkes på bord og serveres kaker, før jeg kan sette meg med håndarbeidet og nyte besøket.

Da besøket har reist, er det rydding av bord, en liten pause ute i stillheten, og så er det å begynne på middagen. Ut og inn, tråkk, gå og stå. Nye tallerkener, mat og tilbehør skal ut. Vi spiser middagen utendørs nå. Det er deilig.

Mett og god, kjenner jeg hvor trøtt og sliten jeg er. Jeg må gi meg for i dag.  Selv om jeg absolutt kunne tenkt meg å gjøre masse mer nå utover kvelden. Jeg tror ikke jeg orker å strikke engang.

I morgen kommer venninna mi på besøk.  Det er lenge siden sist nå. Vi skal grille pølser og skravle. Det vet jeg.  Men vi finner nok på noe mer også. Kan hende kjører vi et sted for å bade eller gå tur. Jeg har enda ikke kjent på badevannet i år.

Ha en god sommernatt😙

 

 

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg