I dag har Mr.Kenwood og jeg arbeidet side om side. Han har stridd med en rundstykkedeig det muligens ble litt lite væske i, og jeg har stått ved hans side hele tiden og fått unna en hel kum med oppvask.
Nå er vi heldigvis ferdige begge to. Gjenstår bare å se hvordan rundstykkene blir. Jeg lager alltid brød og rundstykker på slump. Denne gangen har jeg brukt en melblanding med hvete/rug og dæsja oppi litt ekstra hvetemel. For ikke å glemme solsikkekjerner da. Det hadde jeg visst også kjøpt i et optimistisk øyeblikk.
Vel, vel…nå er både melblandingen og posen med solsikkekjerner åpnet. Slettes ikke værst.
Det hjalp å komme seg tidlig i seng i går. I dag har nemlig støvsugeren fått svingt seg også. Så nå kan sola skinne alt den vil inn på stuegulvet uten at jeg får dårlig samvittighet.
Middag er tatt ut fra fryseren. Det blir kyllingfilet i dag. Med ris og grønnsaker tenker jeg.
Det blir litt på måfå når jeg lager middag også. Muligens burde jeg vært en tur i butikken før jeg lager den. Men jeg er ikke helt sikker på om jeg gidder. Skal nok få rota sammen noe av det jeg har her uansett.
HA EN FIN DAG DA DU ❤️
Hjemmebakt brød er bare godt:)
Du er flink med baksten din. Det beste er er jo det som blir hjemmebakt.
Jeg må bli flinkere. Det smaker jo sååå my bedre enn et kjøpebrød! 🥰
Takk..ja hjemmebakt er best 😃