MORSDAG OG VALENTINE MÅ VENTE NOEN DAGER

Skal man feire med blomster, kaker og god middag koster det noen ekstra kroner. Så her blir begge feiringene utsatt noen dager. Det går helt fint.

Jeg er fornøyd med dagen i dag uansett jeg. Fordi jeg har fungert bedre i dag,  enn det jeg kan huske sist i løpet av en dag.

Nå har jeg vært ute og hentet to store bager med ved for andre gang i dag. Jeg har støvsugd hele 1. etg og jeg har ryddet oppvask.

Lunsjen jeg fikset i dag ble speilegg og noen stekte poteter etter middagen i går kveld. På mine egg knuste jeg litt ekstra sterk chili og strødde over. Sterkt, men godt.

 

Jeg hadde et håp om å vaske over gulvene også. Men det må vist vente til i morgen. Det får holde med å lage middag senere i kveld og kose meg med både Farmen, 71°nord og strikketøyet mitt resten av dagen.

Syns jeg kom godt i gang i dag jeg. Selv om det er søndag og egentlig hviledag. Jeg har ikke gjort annet enn å hvile så langt i år uansett. Så søndag får være søndag. Den kan jeg også ta en annen dag …når det passer bedre. Det er godt jeg kan velge og bestemme litt over sånt selv.

 

Kos deg med morsdag og Valentin du som feirer i dag💕 Min dag kommer også plutselig😊

5 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg