Mer besøk og Thaimat.

Jeg var ikke før ferdig med innlegget i går før det dukket opp mer besøk her hos min mor. Min bror og kona dukket opp. Han visste nok at jeg var her, og tenkte vi kunne snakke om hva som skulle gjøres på en dugnad vi skal ha her nede.

Vi kom frem til at det blir å bære inn en hel masse ved i vedskjulet, sette opp en levegg på en uteplass ute på plenen, og rydde ut av garasjen, som er stappfull. Da er det bare å håpe på at gutta boys er klare til å ta i et tak. For i garasjen står det masse som er deres. Så neste lørdag håper vi å komme i gang og få gjort det som er planlagt.

Min mor ønsket seg frityrstekt scampi da hun hørte at de skulle til Drammen for å handle og en asiatisk butikk. Det var en av rettene vi fikk servert da vi var hos min bror sist gang.

Ønsket ble oppfylt. Her er de i gang på kjøkkenet. Min svigerinne og min svigerdatter er begge fra Thailand. Jeg fulgte med på hva de brukte og hvordan de gjorde dette i går. Dette skal jeg nemlig lage hjemme en dag. Mannen min syns også dette var veldig godt.

Bilder fra begynnelse til slutt.

Vi fikk servert scampien sammen med nudler med gressløk, egg, og sweet chili. Kjempegodt!

Jeg skal lage et innlegg senere med hva som brukes og hvordan dette blir laget. Jeg har bedre tid til det da jeg er hjemme og gjør det selv.

Damene ville spise og kose seg med sitt eget språk på kjøkkenet. De hadde tydeligvis masse å prate om i går, for det ble en sen kveld. Det er nok godt å snakke sitt eget språk når muligheten byr seg. 

I dag er det enten jeg eller sønnen min som skal stå for kokkeleringen. Svinestek blir det i dag. En god gammeldags norsk søndagsmiddag.

Ha en flott Søndag😚

 

8 kommentarer

Siste innlegg