LØRDAG MED UROLIG HODE

Jeg kom aldri så langt som til å få ut et innlegg i går.  Jeg var nok litt sliten etter fredagens gode vaskejobb.

Jeg begynte ganske friskt på’n igjen på formiddagen i går. Med å bytte fra ferdigvaska til uvaska inni oppvaskmaskinen. Sette den på og få enda skinnende rein oppvask ferdig.

Samtidig ryddet jeg i skapet under oppvaskbenken. Fikk ut all søppel, satte alt av vaskemidler inn på vaskerommet. Utenom zalo og oppvasktabletter selvfølgelig, noe må få være lett tilgjengelig.

Etter ryddingen og en kjapp vask der inne i benkeskapet, er det plutselig lettere å få tak i vannkanna til blomstene. Den må oftere frem nå som sola skinner inn vinduene og plantene våkner fra vinterdvalen.

MEN…..da dét var gjort veit du, da skulle jeg bare bla litt på telefonen. Det var ikke så lurt. Jeg åpnet nemlig en malevideo på YouTube og da var det gjort. Det ble en video til, og enda en, og enda en en, og da var hodet plutselig helt ute å kjøre. Det var mye jeg skulle prøvd på av det der kan du skjønne. Hodet gikk helt i ball… eller mer som et av garnnøstene bikkjene har lekt med. Tråder i alle retninger.

 

Til slutt endte det med at jeg var så sliten i toppen at jeg måtte lukke øynene og prøve å roe det ned litt. Jeg tror jeg fikk en bitteliten dubb, før jeg var i gang igjen.

Jeg fikk ikke begynt med malesakene i går. Jeg bakte rundstykker i stedet, mens alle planter og blomster fikk vann og hodet jobbet på spreng.

Jeg har enda ikke satt meg med penslene. Men jeg tror jeg er nødt til det i løpet av dagen.

Ha en fin søndag da😚

10 kommentarer

Siste innlegg