LANDA BRÅTT PÅ SOFAEN IGJEN

I går klarte jeg virkelig ikke å få opp piffen. Satt ute og prøvde meg på håndarbeide på formiddagen. Begynte og hekle på et hånkle til kjøkkenet eller badet. Etter noen få runder gikk det plutselig over til at det kanskje heller skulle bli ei babyjakke eller sommerjakke eller topp til meg selv. Jeg ga opp.  Utpå dagen var det bare å finne sofa, dyne og pute. Dino og jeg hadde stort sett denne stilen resten av ettermiddagen og kvelden.

 

 Dino hadde ingen bok å lese i. Det hadde jeg. Jeg leste til øynene gikk i kryss, sovnet noen få minutter og leste igjen.

Da det endelig ble normal leggetid klarte jeg ikke å lese lenger.

Hodet hadde masse å styre med. Syprosjekter slåss om plassen med hårfarger og frisyrer. Det var masse som måtte Googles. Jeg skal tross alt til frisøren i morgen. Det er vanskelig å bestemme seg for både frisyre og farge.

Og jeg ønsker meg en tur på Stoff&Stil.  Mannen har lyst på noe i veldig tynt stoff. Noe til hjemmebruk i varmen. En slags sommerkoseslengedress….det ble et langt ord. Jeg selv skulle hatt både ene og det andre også. Jeg har masse stoffer jeg kan bruke til meg selv her, så jeg har alltids noe jeg kan begynne med. Det er noe av problemet. Jeg får aldri bestemt meg.  Det skal rett og slett tenkes i hjel først. Det ender med full kræsj i toppen, jeg blir liggende, og får ikke begynt på noen ting.  I går ble jeg helt oppgitt over at jeg ikke klarte å begynne på sorteringen av stoffene.  Det var det jeg hadde gledet meg til å starte med, etter at jeg var så heldig å få tak i hyller å ha det i. Jeg som har vært i såpass fin form den siste uka. Tilogmed vært en del på farta. Jeg er fullstendig klar over at det plutselig er bråstopp. Men blir like skuffet hver gang. Hodet vil, det jobber på spreng, men resten er i full streik.  Det er rett og slett overproduksjon av idéer som foregår i toppetasjen. Pluss en del  hverdagslige ting som stikker seg innimellom alt det andre som går for seg der oppe.

Resultat: Nesten ikke søvn i natt, og fullstendig utslitt av kaoset med tankespinn som fyker rundt i et evig surr hit og dit. Nå er trykket på plass i ørene og det suser i hodet.  Fortsatt foregår det en hel masse der oppe, så det er ikke så lett å konsentrere seg og få alt ned på “papiret”. Jeg gir meg for nå.  Før jeg roter meg helt bort. 

Det er en spesiell dag for oss i dag, så jeg håper jeg klarer å stable meg nogenlunde opp utover dagen.

Ha en flott dag😚 Jeg må ha mat nå. Har brukt en hel evighet på dette her, mens mannen har besøk ute.

 

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg