KORT OPPDATERING

Formen er på bånn. Det har blitt litt mye de siste dagene.  Egentlig er jeg ikke klar til noe innlegg her foreløpig, men jeg tar en kjapp oppdatering.

I går hadde jeg besøk av ei venninne på jobben. Hun skulle prøve å hjelpe meg å se og tenke litt annerledes. Det hjalp ei lita stund, og jeg lagde meg en plan i hodet mitt. Men så er det bare det at da planen ikke fungerer blir jeg veldig skuffa over meg sjøl. 

Det skal jeg prøve å ikke la gå inn over meg nå. Det må være første bud. Resten av kvelden gikk med under dyna, kvalm, svimmel og utafor. Prøvde utpå kvelden å begynne på et nytt hekleprosjekt. Det ble med et par rader.

Dagen i dag startet tidlig. Allerede etter dusjen var kvalmen og svimmelheten tilbake. Jeg skulle til legen og innom jobben.

Fikk sykemelding 100% på ubestemt tid. Med beskjed om å kontakte legen hvis det skulle oppstå krise før neste legetime om en måned . Så var det videre oppom jobben for å si i fra om hvordan det lå an. Det var ikke moro, men det gikk da ganske greit. Der ble vi enige om å få til et raskt møte med Nav. 

Heldigvis var det mannen som kjørte meg rundt i dag, så jeg sa at jeg ville prøve å få tak i saksbehandler i dag også. Bli ferdig med alt på en gang.

Jeg hadde flaks , og fikk snakke med han.

Så var det rett hjem å spise og legge meg. Er såvidt våken igjen nå, men er forstatt kvalm og utafor. Hodet kjennes som en oppblåst ballong , der alt snurrer rundt i ørska. Hvis jeg orker noe som helst mer i dag , så blir det i tilfelle et par rader på hekletøyet igjen. 

Jeg kommer med en nærmere oppdatering da hodet blir klarere,og en liten smule energi dukker opp igjen.

Ønsker alle en fin mandagskveld. 

 

#syk #sykemeldt #psykiskhelse #bibolar #energiløs #formyeihodet #arbeidsliv #nav #depresjon

 

 

8 kommentarer

Siste innlegg