Kan hende jeg ligner på havfruen snart.

Lørdagsmiddag – fiskepudding fra Hansens røkeri. Søndagsmiddag – laks. I går, mandag, kokkelerte eldstesønnen og jeg sammen i Hokksund. Det ble ovnsbakt ørret som en kamerat av guttene hadde fisket. 1,5 kg, det er bra størrelse.

Vi druknet den nesten i dill, stekte sitronskiver og hvitløk, og selvfølgelig smør og salt. Pakket den inn i folie, og så blandet vi agurksalat.

Det har ingen av oss laget før, men på Google finner man alt man trenger å vite. Så mens sønnen reiste for å hente kona på jobb kunne jeg koke poteter og sette fisken i ovnen. En halvtimes tid på 200°C , og enda en fiskemiddag var klar innen de kom hjem.

Da vi satt der å spiste ble det snakk om agurksalaten. Min mor sa det ofte ble brukt til stekt makrell. Og gjett hva min thailandske svigerdatter ville ha til middag i dag da hun fikk høre det? Nettopp…makrell! Hun har det i fryseren.

Det er helt greit for meg som elsker fisk av alle slag. Men nå tror jeg ikke det er lenge før jeg kommer til å utvikle både finner, gjeller, og kanskje tilogmed en havfruehale. Det kan jo bli tøfft.. hehe.

Ha en fin dag 😚

 

#fisktilmiddag #fisk #middagtipps #fiskeelsker #ovnsbaktørret

6 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg