JEG SIER MEG FERDIG MED DAGEN

Jeg hadde noen planer for dagen, og jeg har gjennomført det meste.

Det ble noen glass og bokser med syltetøy. Her er 3 av dem ute til fotografering. 

Mer inne. Jeg brukte syltepulver denne gangen, så nå ble det tykt og godt. Tok sjansen på å la være å mose det også. Vi kan se om vi liker det med biter av rabarbra og jordbær. De ble så bløte at jeg tror det skal gå fint.

Jeg syns det var godt da jeg smakte på det i hvertfall. Så får vi se hva søtmomsen sjøl mener om saken når han også får smakt.

Jeg har tatt mye plenklipping, to bra  økter ble det. Jeg er fornøyd med dét.

Denne har jeg solgt på Facebook i dag. Jeg har enda 3 til. De vokser og gror disse her. Praktspragle heter den. Jeg plantet avleggere med røtter tidligere i år.

Den er så enkel å ta avleggere av. Sette dem i vann ei stund til det kommer røtter. Og så har du enda flere planter. Kan stå både ute og inne nå på sommeren.

Heklet et par omganger på toppen min har jeg fått gjort også.

Nå for litt siden kom regnværet for fullt. Jeg har pakket med meg alt jeg hadde ute og gått inn. Lukket igjen alle vinduer som sto på gløtt…det ble plutselig grøssent. Og nå har jeg tenkt til å krabbe under dyna og se på tv.

Hodet mitt syns det er bra for i dag. Og det er kroppen og jeg helt enige i. Det er godt vi er enige alle tre…hehe. Tidlig kveld på oss, men vi har holdt ut dagen til ende.

Ha en fin kveld😙

 

10 kommentarer

Siste innlegg