Jeg lager middag til meg selv hver dag.

Selv om jeg ikke får gjort så mye annet for tida lager jeg meg middag hver dag. Som regel blir det litt rester igjen. Er redd for å ikke bli mett vettu..hehe. Men de bruker jeg opp i løpet av de neste dagene. På lørdag hadde jeg fiskegrateng, poteter, gulrot, og erter. Med noen klatter cream fraiche på toppen. 

 

Jeg satt igjen med et par små poteter og en del erter.

Middagen i går ble da dette.

De 2 potetene og ertene sammen med en del av en wokblanding i pose, litt løk, pølser, og resten av en boks med tomatbønner jeg hadde åpnet tidligere I uka. Cream fraiche på toppen i går også. Boksen var jo åpnet.

Syns jeg er ganske flink til å bruke av det jeg har jeg. Får meg en god middag hver dag. Ikke mye som går i søpla her.

Bruk fantasien og gå igjennom kjøkkenskap og kjøleskap.

ØNSKER DEG EN FIN DAG OG EN GOD MIDDAG ❤️

10 kommentarer
    1. Kjekt å bruke opp det man har! 😊 Jeg er nok heldig som har en samboer som liker å lage mat, og som regel er det han som kokker til oss. 😀

    2. Fiskegrateng er jo så godt. Flink å bruke rester her i huset også. Kaster veldig lite mat.
      Blir det en liten rest av middag, får gubben det til lunsj dagen etter.

    3. Vi hadde fiskegrateng i går faktisk (klokken er plutselig passert midnatt) med bacon sprøstekt i airfryer. Det var digg, lenge siden vi har spist grateng. Alt ble borte, ingen rester, men tror nok det blir fisk på onsdag også likevel. I dag (tirsdag) faster jeg, så da blir det ikke laget middag her hos vårsj. Stå deg vel Mona 🥰🐰

    4. Veldig glad i fiskegrateng 🙂 Vi prøver også å bruke opp det vi har.. blir ofte pytt i panne med stekt egg f.eks 🙂 Ha en fortsattt fin dag <3

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg