JEG KASTER IKKE MAT

Jeg prøver å være flink til å bruke opp rester. Liker ikke å kaste noe. Og fra i går sto det igjen litt hjemmelaget viltsaus. Kunne selvfølgelig puttet den i fryseren, men det er greit å bruke den med en gang også.

Så da ble dagens middag planlagt rundt den. Jeg hadde igjen noen sommerkoteletter i fryseren, et par poser med ris i skapet og noe grønnsaker i kjøleskapet. Vel da var det bare å sette i gang.

Kokte risen , stekte kotelettene, stekte noen gulrøtter, hvitløksfedd og en rest av purre i ei annen panne.

Så var det klart til å varme opp sausen og ha grønnsakene oppi.

En liten fløteskvett som sto igjen i kjøleskapet, litt løkpulver ,salt og persillekrydder gikk samme vei. Bruk det du har og smak deg frem. Til slutt ble fettet fra steikepanna med kotelettene tilsatt.

Og her er resultatet .

Nam, nam… Det blir som regel godt.

Finn noe av det du har liggende og lag middagen ut fra det 😊 Noen ganger må det kjøpes inn indegrienser i tillegg , men det er greit, bare du bruker av det som er i fare for å gå i søpla først😊😊😊 Et velmende råd bare.

Lykke til med matlagingen!!

#middag #middagstips #restemat #brukrester #ikkekastmat #sparetips

 

4 kommentarer
  1. Ser igjen nydelig ut. Mye smak i dette. Det blir godt. Flink du. Skal ikke kaste mat nei. Dessverre hadde jeg en pakke med leverpostei.som ikke har blitt spist opp. La det iøut i hagen jeg. Borte ble det. Sikkert en nabokatt som fikk et deilig måltid.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg