Jeg prøver å være flink til å bruke opp rester. Liker ikke å kaste noe. Og fra i går sto det igjen litt hjemmelaget viltsaus. Kunne selvfølgelig puttet den i fryseren, men det er greit å bruke den med en gang også.
Så da ble dagens middag planlagt rundt den. Jeg hadde igjen noen sommerkoteletter i fryseren, et par poser med ris i skapet og noe grønnsaker i kjøleskapet. Vel da var det bare å sette i gang.
Kokte risen , stekte kotelettene, stekte noen gulrøtter, hvitløksfedd og en rest av purre i ei annen panne.
Så var det klart til å varme opp sausen og ha grønnsakene oppi.
En liten fløteskvett som sto igjen i kjøleskapet, litt løkpulver ,salt og persillekrydder gikk samme vei. Bruk det du har og smak deg frem. Til slutt ble fettet fra steikepanna med kotelettene tilsatt.
Og her er resultatet .
Nam, nam… Det blir som regel godt.
Finn noe av det du har liggende og lag middagen ut fra det 😊 Noen ganger må det kjøpes inn indegrienser i tillegg , men det er greit, bare du bruker av det som er i fare for å gå i søpla først😊😊😊 Et velmende råd bare.
Lykke til med matlagingen!!
#middag #middagstips #restemat #brukrester #ikkekastmat #sparetips
Det så da godt ut. Greit å få brukt opp litt rester
Ja alltid lurt det😊
Ser igjen nydelig ut. Mye smak i dette. Det blir godt. Flink du. Skal ikke kaste mat nei. Dessverre hadde jeg en pakke med leverpostei.som ikke har blitt spist opp. La det iøut i hagen jeg. Borte ble det. Sikkert en nabokatt som fikk et deilig måltid.
Hehe.. Ja noen har nok kosa seg med leverposteien 😊 og det er jo bra😊😊