JEG HAR MALT I STILLHETEN

Mannen og Dino har reist på jakt noen dager. De reiste så grytidlig i dag at jeg vil kalle det i natt. Jeg sov ikke så godt etter de dro, så formiddagen gikk før jeg fikk sukk for meg. Antagelig har jeg ligget og halvsovet etter at jeg så på siste episode av Farmen på morgenen. Det var litt godt også da….putt stille her.

Jeg tok med kaffekoppen ut da jeg oppdaget at det var sol. Mitt i sola var det deilig. Selv om det var nesten 3 iskalde grader i natt. Jeg leste mer i boka om Thai Chi, og tok pusteøvelser og en øvelse til mens jeg satt der. Etterpå fant jeg ut at det var lurt å male ei stund mens det var dagslys. Jeg sitter inne og maler altså, men har ikke det helt rette lyset i stua til pirkearbeid. Og det er dét jeg holder på med nå.

Jeg klarte å holde meg unna i 2 dager da. Da hadde jeg allerede holdt på nesten en hel dag med dette bildet, som det fortsatt er masse pirk igjen på.

Det var bra at magen og hodet sa i fra at det var gått laaangt over spisetid før det ble helt mørkt ute. Da rakk jeg å slenge noen egg i steikepanna, fyre i ovnen og få på meg noe varmere enn nattkjolen før jeg måtte ut å hente ved. Nå begynner det å bli godt og varmt her inne. Og snart begynner Sommerhytta på tv’n. Jeg skal kose meg med programmet og legge meg tidlig i kveld. Det kjennes ut som jeg kommer til å sovne som en stein.

Fortsatt god kveld og natt til deg også  😚

 

6 kommentarer

Siste innlegg