Jeg har malt i dag.

har jeg tulla bort nesten hele dagen på maling. Men det var godt å få brukt penslene igjen. Jeg har jo hatt lyst til det de siste dagene.

Jeg måtte tidlig opp i dag, for jeg fikk en telefon i går fra de som har med vaksinene å gjøre. De lurte på om jeg ville stå som reserve i dag, hvis ikke alle dukket opp.  Ellers var det visst min tur neste onsdag uansett. Jeg tenkte det var like greit å få det gjort, så jeg sa ja.

Mens jeg ventet på å høre fra dem om jeg skulle komme eller ikke fant jeg frem alt maleutstyret mitt. Jeg kom ganske langt før telefonen ringte. Da fikk jeg 45 minutter på meg på å komme bort.  Helt greit det. Jeg bare slang penslene i vann, så var jeg klar. Nå er altså 1. dose tatt.

Jeg var bortom et vennepar av oss  etterpå og fikk en kaffekopp. Esther ble levert der på veien bort siden mannen min var der og hjalp til med noe snekring. Så ble hun med meg hjem igjen med det samme.

Noen brødskiver måtte til, så fortsatte jeg med malingen. Jeg gjorde ferdig et bilde, for en gangs skyld.  Gidder ikke å pirke mer på det. Kan heller øve mer på et nytt ark eller lerret en annen dag.

Reaultat: 

 

Det ble en pause i skrivingen min her. Jeg har vært ute og klippet mer plen imellomtiden. Må prøve å ta litt hver dag.

Her blir det snart god natt kjenner jeg nå.

Ha en fin kveld du som vil være oppe ei stund til 😙

6 kommentarer

Siste innlegg