JEG BLE ETTERLYST HER INNE

Nå må jeg vise at det er liv i meg her. Jeg vet jeg har vært sløv med å skrive noen dager.  Og jeg vet jeg har noen faste lesere fra “jobben” min. Det er gøy.

I dag ringte min venninne og lurte på hvordan det sto til med meg.  En annen “kollega” som leser bloggen min hadde spurt henne om hun viste hvordan det var med meg, siden det hadde vært stille på bloggen noen dager. Tenk at noen bryr seg om hvordan jeg har det lenge etter at jeg sluttet i jobben og ble uføretrygdet. Det er det godt å kjenne litt på. 

Vi pratet ei stund i telefonen. Og hun ba meg på “konsert” hjemme hos henne den 15. Mai. Konsert på nettet med Trine Rein. Hun hadde fått gratisbillett og ville be med både meg og den andre “kollegaen”. Det blir kjempekoselig!! Det er veldig lenge siden jeg pratet med noen fra “jobben” nå, og jeg savner flere av dem. Så dette gleder jeg meg virkelig til. 

De siste dagene har jeg tullet det til litt med medisinene mine. Jeg klarte å ta dobbel dose av den ene og hoppet hoppet over en annen, pluss at jeg tok den 3. feil en morgen.  Og det har jeg merket. Men nå er jeg på riktig spor igjen. Helt i rute ned ALLE sammen.

Sånn ellers har jeg nesten strikket ferdig toppen min. Den vil jeg ha ferdig i dag.

Og jeg har hørt timesvis på lydbøker om Jerusalem… og politikk!!!  Noe jeg ellers ikke har brydd meg spesielt om. Hverken det ene eller det andre.  Så det har gått ei kule varmt oppi hode mitt. 

Kanskje jeg bør gå over til mine vanlige romaner med krim, eller serier med bygderomatikk, intriger og livet på 1800/tidlig 1900-tallet. Det er nok det som passer meg best. Da spinner ikke hodet rundt som en karusell. Det blir rolig istedet. Jeg har vært så heldig og fått flere esker med serier her nå.

Jepp… Jeg skal legge bort innviklede lydbøker ei stund. Og kose meg med en serie som jeg kan lese selv.

  HVIS jeg blir helt ferdig med toppen min i dag.  Festet tråder og alt det der.  Da kommer det skrytebilde i kveld eller i morgen.

Ha en fortsatt fin dag😚

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg