Ingenting gikk veien i går .

For det første fikk jeg ikke sove skikkelig i går natt heller . Klokka ble 3 og jeg skulle opp igjen halv 8. I tillegg drømte jeg en hel masse rør da jeg endelig sovna. Hadde vist prata flere ganger i søvne.  Den ene gangen våknet jeg  av det selv.

Arbeidsdagen kom jeg gjennom, med store gjesp hele dagen. Og da den endelig var slutt   gleda jeg meg bare til å komme meg hjem til sofaen å se på The Voice.

Da tikka det inn ei mld jeg slettes ikke hadde forutsett.  Skal ikke komme nærmere inn på den , men humøret sank rett til bunns.

Og da jeg starta  bilen for å endelig komme meg hjemover glemte jeg å ta av håndbrekket. Med bare is under  snøen spant jeg meg børr fast på parkeringsplassen.  Jeg kom hverken frem eller tilbake. Så var det å fly inn igjen da og håpe noen fikk dytta meg løs.

Jeg fikk hjelp og kunne endelig starte på hjemturen . Halveis hjemme begynte ei varsellampe å lyse i dashbordet . Ei jeg aldri har sett før . Kikket rundt på alle saker og ting der  og fant tilslutt ut at det kanskje var et varsel om at bilen begynte å få for høy temperatur på vannet . Så jeg kjørte litt roligere og til slutt slukket den igjen. Ikke veit jeg hva det var. Mannen får sjekke litt i dag.

Jeg fikk av meg arbeidstøyet, smurte meg et par skiver. Tok en Valium for å roe nervene og hadde et håp om å sovne fra hele møkka. Hodet og kroppen ble litt roligere etterhvert . Jeg så på The Voice og ble mer og sigen.

Så i natt ble det i det minste mange timer med søvn. Det trengtes.  I morgen er det jobb igjen.

 

#stress #urolig #jobb #biltrøbbel

 

14 kommentarer

Siste innlegg