INGEN ACTION HER FØR KVELDEN VAR GODT I GANG

Reklame | Ellos , tretorn

En sløv og trøtt dag i hele går. Ikke før klokka ble nærmere 20 i går kveld fant jeg ut at noe positivt måtte jeg gjøre før dagen var slutt.

Da dro jeg på meg gummistøvler og jakke, pakket sammen kurv, kniv og soppbok, og tusla til skogs. Uten Dino kan jeg rusle i helt eget tempo og se meg godt omkring.

Det bugnet ikke akkurat av sopp. Men jeg fant da noen få kantareller og kremler. Tok bare med meg én kremle, jeg må lese meg litt opp på de forskjellige typene igjen.

Noen små kantareller.

 

Og en liten gulrød kremle som prøver å gjemme seg.

 

Jeg kom også over dette her et stykke oppe i skogen. Det lurer jeg på hva er. Hvem har laget seg seng her tro?? Et eller annet dyr har gravd så mosen har sprutet rundt seg. Det ser ut som det er laget en liggeplass. Jeg ble redd det var bjørn jeg. Ganske stor ” seng ” nemlig. 

Jeg kunne se et avtrykk der noen hadde ligget. Men det var mye mindre enn en bjørn. Da må det ha vært en bjørnunge i tilfelle.

Det er nok ikke så godt å se på dette bilde, men jeg kunne tydelig se et ovalt  liggemerke her. På størrelse med en grevling kanskje.  Det kan jo ha vært en av dét slaget som har holdt på der. Men det var ingen antydning til forsøk på å grave seg hule.

Kan dere se det nedtrykte merket i øvre del av bildet? Til venstre. 

Jeg fant ut at jeg heller ville gå i en annen retning. Hadde ikke så lyst til å møte hverken bjørn eller grevling i grunnen. Så jeg gikk ned igjen derfra, og opp igjen litt nærmere huset. 

Var ute i skogen i bortimot en time før jeg kom hjem igjen og satte meg ned med “fangsten”.

Det ble en veldig god sopp- og grønnsaksaus til middagen seint, seint i går kveld.

 

Så ble det svarte natta før jeg sovnet i natt også. I dag kjennes formen brukbar ut igjen heldigvis.

Ha en fin dag 😚

PS…. her kan du du få kjøpt knall gule gummistøvler. De fåes også i rosa.  Artig😃 Trykk på linken under så finner du dem.

Tretorn

 

 

 

 

8 kommentarer
  1. Jeg torde ikke å plukke mer sopp. Jeg gjorde før, men både meg og mannen fikk skikkelig hodepine etter å ha spist en type sopp. Men, sikkert godt det du har laget.
   Trim er det også å plukke sopp:)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg